Midi klavyeyle programlardan ses alınamıyor

V8SCANIA

Decapat
Daha fazla  
M-Audio Oxygen Pro Mini 32 mıdı klayvesini aldım fakat bir ton DAW programı gezmeme rağmen şu klavyeden adamakıllı bir ses alamadım. Alsam bile plugin yok ne ses ne ton bir şey seçemiyorum 2 3 tane ses var başka bir şey yok. YouTube'dan bakıyorum yabancı kaynaklar hep (fazla da dil bilmediğimden ötürü) hiçbir şey anlamıyorum. Bana bu konuda destek olabilir misiniz klavyeyi iade etmek de istemiyorum.

Hocam bende midi destekli org vardı, ik Multimedya'nın ürünleri ile denemiştim kolay bir şekilde çalıştırmıştım. Kullandığınız cihazın sürücülerini indirdiniz mi, uygulamanın ayarlarından ses kısmında doğru ayarları seçtiğinizden emin misiniz?

Hocam bende midi destekli org vardı, ik Multimedya'nın ürünleri ile denemiştim kolay bir şekilde çalıştırmıştım. Kullandığınız cihazın sürücülerini indirdiniz mi, uygulamanın ayarlarından ses kısmında doğru ayarları seçtiğinizden emin misiniz?
Evet driverlarını falan güncelledim, zaten sorun şu anda uygulamalardaki plugin yetersizliği ve ses çeşitlerinin azlığı. Sadece 1 2 farklı ses tonu var başka bir şey yok onu çözemedim bir türlü...

Evet driverlarını falan güncelledim, zaten sorun şu anda uygulamalardaki plugin yetersizliği ve ses çeşitlerinin azlığı. Sadece 1 2 farklı ses tonu var başka bir şey yok onu çözemedim bir türlü...

Genelde ücretli oluyor hocam, crackleyerek kullanabilirsiniz başka çare yok.

Ses alamıyor oluşunuz DAW / ses kartı kullanmayı bilmeniz ile ilgili. Klavyede bir sorun olduğunu sanmam.
Çok geniş bir yelpaze. Size burada başlangıç seviyede kullanım anlatmamız mümkün değil. Temel seviyedeki eğitim videoları ve dökümanlarından faydalanın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı