Yakın çevremde çalışan vardı fakat sorunun temeline dönersek okulu bitirdikten sonra Migrosta çalışmak yerine daha farklı hedefleriniz niye yok ustam ?Selamlar, okulu bitirdikten sonra kendime frigolu bir Doblo alıp Migros'ta kurye alanında çalışmak istiyorum. Sizce ne kadar mantıklı? İzin yok diye biliyorum.
Yakın çevremde çalışan vardı fakat sorunun temeline dönersek okulu bitirdikten sonra Migros'ta çalışmak yerine daha farklı hedefleriniz niye yok ustam?
Selamlar, okulu bitirdikten sonra kendime frigolu bir Doblo alıp Migros'ta kurye alanında çalışmak istiyorum. Sizce ne kadar mantıklı? İzin yok diye biliyorum.
Konuyu tesadüfen gördüm, bir teknoloji forumunda olması biraz tuhaf sanki. Her neyse.
Kuryelik bir meslek değildir, belki kısa vadede güzel kazancı vardır veya yoktur. Git trend olan ve geliri iyi bir meslek edin. Kendi işim derken, ne işin var da neyi kuracaksın?
Beni bazı arkadaşlar linçleyebilir, kendi görüşleridir, gerçek cevabı kişiye hayat bizzat verecektir. İş garantili bir bölümde değilseniz, bence okula yatırım yapmak mantıksız. Konu çok derin, çok fazla açıklama yapmak istemiyorum.
Konuyu tesadüfen gördüm, bir teknoloji forumunda olması biraz tuhaf sanki. Her neyse.
Kuryelik bir meslek değildir, belki kısa vadede güzel kazancı vardır veya yoktur. Git trend olan ve geliri iyi bir meslek edin. Kendi işim derken, ne işin var da neyi kuracaksın?
Beni bazı arkadaşlar linçleyebilir, kendi görüşleridir, gerçek cevabı kişiye hayat bizzat verecektir. İş garantili bir bölümde değilseniz, bence okula yatırım yapmak mantıksız. Konu çok derin, çok fazla açıklama yapmak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.