Migros'ta tatlı şarap var mı?

• Konuyu başlatan 417496
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 20.037

417496

Hectopat
İyi günler, bugün Migros'a gittim. Alkol reyonunda tatlı şarap aradım bulamadım. Yetkili biri geldi ona söyledim o da anlamsızca reyona baktı yok galiba dedi. Bilen arkadaşlar aydınlatsın. Hiç şarap içmedim. Tatlı ile başlamak istiyorum. Teşekkürler.

Kanın akışkanlığını artırarak kalp krizi riskini azaltıyor. Şarap, sadece kalp ve dolaşım sistemi hastalıklarına karşı değil, diğer hastalıklara karşı da koruyor. Örneğin, bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor ve antioksidan maddeler sayesinde kanser hastalıklarına karşı korunmamızı sağlıyor.

İyi günler, bugün Migros'a gittim. Alkol reyonunda tatlı şarap aradım bulamadım. Yetkili biri geldi ona söyledim o da anlamsızca reyona baktı yok galiba dedi. Bilen arkadaşlar aydınlatsın. Hiç şarap içmedim. Tatlı ile başlamak istiyorum. Teşekkürler.

İyiki de içmemişsin bu zamana kadar içme bence.

Hiç şarap içmediyseniz tatlı şarap ile başlamanız saçma olur. Zaten bu şarabı da tatlı ile birlikte servis ederler. Tadı katı olur ve normal şaraba göre daha ağır olur. Yüzde farkı da vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı