Instagram hesabındaki antrenmanlarına bakın. Yaşına göre çevikliğini görünce şaşırmıştım, hala sporla uğraştığı belli; eskisi gibi olması beklenemez ancak bastonla da yürümüyor.@elegiac Jake 100'de 100'ünü kullandıda sanki 60 yaşında adam ne kadar kullanabilir? 2. , 3. rounddan sonra çökmesi normal kardiyosu izin vermiyor.
57 yaşından sonra napacak 116 Milyon Doları? 13 yıl sonra ölse 9 milyon falan harcaması lazım her yıl. Yani para için iyi anılabilcek bir anısı vardı onu da bu kurguyla sattı.Mike'ın paraya ihtiyacı vardı zaten kurgu olduğu da bariz belliydi.
Adam ameliyat oldu borca girdi bide arkasında ailesi var o ölünce napacaklar hiç düşünmüyor musunuz? 57 yaşında her şeyi bırakıp salsın o zaman 80 yaşına kadar yaşayacaksa da sefalet içinde yaşasın.Instagram hesabındaki antrenmanlarına bakın. Yaşına göre çevikliğini görünce şaşırmıştım, hala sporla uğraştığı belli; eskisi gibi olması beklenemez ancak bastonla da yürümüyor.
57 yaşından sonra napacak 116 Milyon Doları? 13 yıl sonra ölse 9 milyon falan harcaması lazım her yıl. Yani para için iyi anılabilcek bir anısı vardı onu da bu kurguyla sattı.
Bu gece 04:00'da olacak canlı izleyecek misiniz? Sizce kim kazanır?
Instagram hesabındaki antrenmanlarına bakın. Yaşına göre çevikliğini görünce şaşırmıştım, hala sporla uğraştığı belli; eskisi gibi olması beklenemez ancak bastonla da yürümüyor.
57 yaşından sonra napacak 116 milyon doları? 13 yıl sonra ölse 9 milyon falan harcaması lazım her yıl. Yani para için iyi anılabilecek bir anısı vardı onu da bu kurguyla sattı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.