Mikrodalga yangın çıkarır mı?

Buyuk ihtimalle bir program ayarli. Suresi bitmemis ve kapak kapaninca otomatik devam ediyor. Kilavuzda durdurma islemi STOP/CLEAR tusu ile yapilir yaziyor.

1732808556832.png

STOP/CLEAR ise yaramazsa sigortayi deneyebilirsin. Cihaza giden elektrigi kesip tekrar verirsen sifirlanacak ve programi da unutacaktir diye düşündüm.

O zaman o kapak kapanmayacak nükleer silah yapmadığın için mutfakta, gene bir bak temizlenirken vb bir otomatik çalışma tanımlanmışsa kapak kapandığında ondan dolayı çalışıyordur, onu iptal edersen kurtulursun. Baktın iptal edemiyorsun, biraz radyoaktif materyal toplayabilirsin belki bilemiyorum aklındakini. :)

Sanmıyorum ama çünkü bir kere kapağını açtım böyle oldu makine düzeltmek için tüm tuşlara bastım ama fayda etmedi. stop/clear tusu var UC sn basınca çocuk kilidine alıyor bir kere basınca aktif programı sıfırlıyor. Normalde ona basınca çalışmaması lazım çünkü ayarlı bir süre gözükmüyordu ilk başta. Neyse sonumuz hayrolsun 😁 şikayet var da da benzer sebeplerden bazı kullanıcılara anakartta arıza olduğunu söylemiş firma.

Buyuk ihtimalle bir program ayarli. Suresi bitmemis ve kapak kapaninca otomatik devam ediyor. Kilavuzda durdurma islemi STOP/CLEAR tusu ile yapilir yaziyor.

Eki Görüntüle 2362159

STOP/CLEAR ise yaramazsa sigortayi deneyebilirsin. Cihaza giden elektrigi kesip tekrar verirsen sifirlanacak ve programi da unutacaktir diye düşündüm.

Maalesef yaramadı.
Duruma göre sigortayı kapatırım hocam o zaman çok teşekkür ederim herkese 🙏🏻

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı