Mikrofon aktif ama ses iletmiyor

QuantØ

Hectopat
Selam. Ethernet sorunundan dolayı PC'ye format attım. Sonra kurulumu falan yaptım. Fakat bir sorun oldu. Mikrofon aktif, hatta dinleye basınca dinleyebiliyoruz. Fakat resimdeki yeşil barda oynamıyor, herhangi programa ses de iletmiyor. Çok aradım ama bulamadım. Lütfen yardım.

IMG_20190111_230427933.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar-Gizlilik-Mikrofon yolunu izleyin "Uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin" tiki kapalı ise açınız.

Olmaz ise Windows Arama Çubuğu'na "Diğer Sorunları Gider" yazınız ve açılan ekranda "Mikrofon" yazısına tıklayınız.

Usta ikiside olmadı ya. Driver sil yüklede yaptım. Çözülmüyor namussuz.
Ayarlar-Gizlilik-Mikrofon yolunu izleyin "Uygulamaların mikrofonunuza erişmesine izin verin" tiki kapalı ise açınız.

Olmaz ise Windows Arama Çubuğu'na "Diğer Sorunları Gider" yazınız ve açılan ekranda "Mikrofon" yazısına tıklayınız.

Usta Allah senden razı olsun. Tüm tikleri açtım. Ardından driverı sil yükle yap

Usta Allah senden razı olsun. Tüm tikleri açtım. Ardından driverı sil yükle yaptım. Pc yi yeniden başlattım düzeldi. Allah razı olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı