Mikrofon alırken dolandırılmamak için ne yapılmalı?

efekadirekdi

Decapat
Daha fazla  
1 hafta daha olmadı shure MV7 aldım Hepsiburada üzerinden. Sonra kendine müsisyenn DC'ye girip millete mikrofonun ses kaydını attım. Ses işinden ciddi anlayan hatta profesyonel rap yapanlar bana mikrofonun bozuk dediler. İşkillendim internetten araştırdım mikrofonum sahte çıktı. Alipay'den mi ne alınmış mikrofon fake yani. Şimdi iade talebi oluşturdum pazartesi ürünü vereceğim paramı umarım geri alırım. Şimdi tekrar bu tarz bir olay yaşamamak için soruyorum. Profesyonel mikrofon yok medimarkt'mış Amazon'muş hepsiburaday'mış abuk subuk yerlerden mi yurt dışından bizzat kendi markasından mı söylenmeli? Tekrar dolandırılmak istemiyorum bu işin bir doğrusu olması lazım ben bulamadım vallahi. 5 ila 10k arası bütçem var seslendirmenlik yapıyorum.

Hepsiburada'da satıcılar kendi profilleri üzerinden sattığı için dolandırılma ihtimaliniz var. Eğer istediğiniz ürün Amazon'da, Amazon'un kendisinin gönderdiği şekilde varsa oradan alabilirsiniz.

yok medimarkt'mış Amazon'muş hepsiburaday'mış abuk subuk yerlerden mi yurt dışından bizzat kendi markasından mı söylenmeli?

MM, Amazon ve HB abuk subuk e-ticaret siteleri değil. Onlar aracı siteler, dolandırılıp dolandırılmamak aldığınız satıcıya kalmış. Düzgün bir satıcıdan alırsınız, olur biter. Durduk yere kimseye çamur atmayalım.

Ben ürün Amazon ya da Hepsiburada üzerinden alınacaksa ya resmi HB ya da Amazon satıcılı olmalı, ya da Shure'nin -varsa- Türkiye distribütöründen alınması taraftarıyım. Yurt dışından alınan ürünlerde garanti meselesi bir garip oluyor.

"Yok medimarkt'mış Amazon'muş hepsiburaday'mış abuk subuk yerlerden mi"

Amazon dediğin firma o mikrofon üreten şirketlerinin hepsini satın alır üzerine çay demler. Abuk subuk mikrofon firmaları üzerinden Amazon'a sallamak iyiymiş.

Sen Hepsiburada bünyesinde satış yapan "XxXMikrofoncuHüseyinXxX" gibi yerlerden aldığın için sorun yaşamışsındır. Satıcı sitenin sahibi ya da firmanın kendisi olduğu sürece buralardan gözün kapalı alışveriş yaparsın.

Arkadaşlar, size sorduğum soruyla söyledikleriniz sağ kulağınızı sol elinizle kaşımak gibi; daha önce Amazon'dan alışveriş yapmadım. Amazon ortağı gibi konuşuyorsunuz, ben Amazon hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim. Amazon'la ilgili beni bilgilendirebilir misiniz? Mesela, siz hemen bana güldünüz, yargıladınız. Hepsiburada'nın satıcı olayını da dolandırıldıktan sonra öğrendim ve Hepsiburada'nın kendi satıcısından güzel mikrofon bulamadım. Ayrıca, Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde de Hepsiburada gibi farklı satıcı olabileceğini söylediler. Benim sorum: Türkiye'de kaliteli bir mikrofon almak için nereyi kullanmam gerektiği? Yardım edecekseniz, yazın kardeşim. Hayırdır, sen abuk subuk demişsin, bilmem ne demişsin, kelime oyunu yapıp doldurmayın burayı. Ne demek istediğimi anlayın, Hepsiburada'daki satıcılardan bahsediyorum, Hepsiburada'dan değil.

Arkadaşlar, size sorduğum soruyla söyledikleriniz sağ kulağınızı sol elinizle kaşımak gibi; daha önce Amazon'dan alışveriş yapmadım. Amazon ortağı gibi konuşuyorsunuz, ben Amazon hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim. Amazon'la ilgili beni bilgilendirebilir misiniz? Mesela, siz hemen bana güldünüz, yargıladınız. Hepsiburada'nın satıcı olayını da dolandırıldıktan sonra öğrendim ve Hepsiburada'nın kendi satıcısından güzel mikrofon bulamadım. Ayrıca, Teknosa, MediaMarkt gibi yerlerde de Hepsiburada gibi farklı satıcı olabileceğini söylediler. Benim sorum: Türkiye'de kaliteli bir mikrofon almak için nereyi kullanmam gerektiği? Yardım edecekseniz, yazın kardeşim. Hayırdır, sen abuk subuk demişsin, bilmem ne demişsin, kelime oyunu yapıp doldurmayın burayı. Ne demek istediğimi anlayın, Hepsiburada'daki satıcılardan bahsediyorum, Hepsiburada'dan değil.
Satıcısı Amazon olan bir ürüne babandan daha çok güvenebilirsin. Ayrıca aldığın ürün sahteyse gerçekten Hepsiburada ile iletişime geçip iade edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı