B BatuhannA Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 34 29 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar mikrofonum hiçbir şekilde çalışmıyor. 2 gün önce hiçbir sorun yoktu ama birden çalışmamaya başladı sadece cızırtı geliyor ses yok ve de sorun gider dediğimde. Mikrofon veya kulaklık aygıtının fişi takılı değil diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2022
Arkadaşlar mikrofonum hiçbir şekilde çalışmıyor. 2 gün önce hiçbir sorun yoktu ama birden çalışmamaya başladı sadece cızırtı geliyor ses yok ve de sorun gider dediğimde. Mikrofon veya kulaklık aygıtının fişi takılı değil diyor.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Ağustos 2022 #2 Yakın zamanda herhangi bir yazılımda güncelleme yaptın mı? Artı 0 Eksi
KS KS B BatuhannA Decapat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 34 30 Ağustos 2022 #3 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Yakın zamanda herhangi bir yazılımda güncelleme yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ama yine fayda etmedi. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Yakın zamanda herhangi bir yazılımda güncelleme yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım ama yine fayda etmedi.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Ağustos 2022 #4 BatuhannA dedi: Evet yaptım ama yine fayda etmedi. Genişletmek için tıkla... Belki de sorun bu olabilir. Güncelleme ile bozulma ihtimali var. Artı 0 Eksi
BatuhannA dedi: Evet yaptım ama yine fayda etmedi. Genişletmek için tıkla... Belki de sorun bu olabilir. Güncelleme ile bozulma ihtimali var.