Mikrofon Cızırtı Sorunu

nitrotoure

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar.

Yeni topladığım masaüstü bilgisayarıma oyuncu kulaklığı(mikrofonlu kulaklık) aldım. Fakat arka jak'lara taktığım zaman mikrofondan ses kaydettiğim zaman farklı bir ses, ön jaka taktığım ve kaydettiğim zaman ise farklı bir ses alıyorum. Ayriyeten ise ön jaka taktığım zaman kulaklığa tin diye ince bir ses geliyor. Cızırtı sorunu yaşıyorum ve konuşurken kelimelerin bazı yerlerinde bi tiz sesleri oluşuyor. Ve ses kaliteli değil içeriden geliyor. Daha sonra ise laptopta deneyim dedim. Laptop'ta çok iyi açık cızırtısız bir ses alıyorum. Acaba masaüstünde sorun nedir? Anakartta problem nedir? Kulaklığın mikrofonuna güveniyorum, internette ses kayıtlarını dinlediğim zaman çok iyi ses kayıtları duydum, gayet güzeldi. Benim cihazda da bi sorun olduğunu düşünmüyorum öyle olsa bi cızırtı bozukluk hissedilirdi. Garantiye vermeli miyim?

Anakart Modelim : MSİ H97 PC Mate

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı