GordonIFreeman
Kilopat
Yeni kulaklık aldım dün ve cızırtı çıkarıyor, ama bundan 1 hafta önce eski kulaklığımın hoparlör jakı bilgisayarımın jak girişinde kırılmıştı bende onu çıkarmak için biraz hırpalamıştım, elektronikçiye götürdüm açtı içini çıkardı sağ olasın. Ses kartının yanında 2 tane şase kablosu vardı onlar kopmuştu, usta buna da el atabilir misin dediğimde onlardan bir şey olmaz sıkıntı çıkmaz dedi. Ve işte buradayım kulaklığın mikrofonunu takıyorum hep cızırtı var kasaya elimi yaklaştırdığımda cızırtı azıcık gidiyor ama sesim yine de çok az geliyor. Eski kulaklığımla aynı marka aldım, eski kulaklığımın mikrofonunu taktığımda sesim çok iyi gidiyor arkada tek bir ses ve cızırtı yok...
Şimdi buradaki suçlu kim? Yeni USB ses kartı mı almalıyım?
Yoksa kulaklığı iademi etmeliyim?
Eski kulaklığımın mikrofonu böyle; (aynı jak girişine takılı ikisi de)
Şu an yeni aldığım kulaklığın mikrofonu;.
Yeni aldığım kulaklığı başka bilgisayarda denedim eski kulaklığım kadar iyi değil ama eh işte denecek bir performans veriyor.
Sizi de çelişkide bırakacağım ama sizce ne hamle yapmalıyım? (29 gün içerisinde iade edebilirim)
Şimdi buradaki suçlu kim? Yeni USB ses kartı mı almalıyım?
Yoksa kulaklığı iademi etmeliyim?
Eski kulaklığımın mikrofonu böyle; (aynı jak girişine takılı ikisi de)
Eski Kulaklık
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Yeni Kulaklık
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Yeni aldığım kulaklığı başka bilgisayarda denedim eski kulaklığım kadar iyi değil ama eh işte denecek bir performans veriyor.
Sizi de çelişkide bırakacağım ama sizce ne hamle yapmalıyım? (29 gün içerisinde iade edebilirim)
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: