Mikrofon mu kulaklık mı alınmalı?

Bütçe
500

altempleton

Hectopat
Daha fazla  
2020 yılından beri hiç kimsenin tavsiye etmediği James Donkey 710 kulaklığı kullanıyorum. Kullanmadığım bir gün bile olmadı ve şu ana kadar kozmetiğinin eskimesi hariç daha hiçbir sıkıntısını görmedim ancak son zamanlardır artık mikrofonunun ömrünün dolduğunu hissediyorum çünkü karşı tarafa giden ses seviyesinin azlığı hakkında dönüş alıyorum ama kulaklık kısmında hala ses ilk günkü gibi bir eksilme yok maşallahı var. Şu sıralar karne fırsatları cart curt varken sizce yeni kulaklık mı alayım yoksa mikrofon mu alsam daha iyi olur?
bütçem 500 lira civarı.

2020 yılından beri hiç kimsenin tavsiye etmediği James Donkey 710 kulaklığı kullanıyorum. Kullanmadığım bir gün bile olmadı ve şu ana kadar kozmetiğinin eskimesi hariç daha hiçbir sıkıntısını görmedim ancak son zamanlardır artık mikrofonunun ömrünün dolduğunu hissediyorum çünkü karşı tarafa giden ses seviyesinin azlığı hakkında dönüş alıyorum ama kulaklık kısmında hala ses ilk günkü gibi bir eksilme yok maşallahı var. Şu sıralar karne fırsatları cart curt varken sizce yeni kulaklık mı alayım yoksa mikrofon mu alsam daha iyi olur?
bütçem 500 lira civarı.

Yeni kulaklık alın, bunu tercih edebilirsiniz.

Yeni kulaklık alın, bunu tercih edebilirsiniz.

Garip grup kulaklıklar önerme (bence) markası bile belli değil.

bütçem 500 lira civarı.
Bende de aynı durum karar veremedim ama mikrofon alırsak kulaklık bozulsa bile sonra tel kulaklığıyla bile idare edilir ve sade mikrofon daha sesi felan kaliteli olur ve çabuk bozulmaz ama kulaklıklı mikrofon 1 giriş yer kaplarken eğer mikrofon usb girişliyse 1 yer daha kaplar ve kulaklıklı mikrofonların mikrofonları ağızındayken mikrofona konuşurken sürekli yaklaşman gerekebilir. Bu kriterler önemli benim bilgisayarın mikrofon da idare ettiği için şimdi almıyorum karar verirsen ben de ona göre alayım :p.

Al ucuz ama kaliteli olan Razer Seiren X ve kulaklığını kullanmaya devam et hatta direkt hoparlör kullan yazın kulaklık kullanmak işkence :D

Online oyun oynuyorsan kesinlikle mikrofonlu diyorum.

Attığın linktekilerin hepsi kötü kulaklıklar. Tabi aralarında bir kaç tane iyi var ama buradan almak çok mantıksız, sanki başka internet mağazası yokmuş gibi :D

Al ucuz ama kaliteli olan Razer Seiren X ve kulaklığını kullanmaya devam et hatta direkt hoparlör kullan yazın kulaklık kullanmak işkence :D

Attığın linktekilerin hepsi kötü kulaklıklar. Tabii aralarında birkaç tane iyi var ama buradan almak çok mantıksız, sanki başka internet mağazası yokmuş gibi :D

Kanka adam 500 TL demiş Seiren X 1-2K

Attığın linktekilerin hepsi kötü kulaklıklar. Tabii aralarında birkaç tane iyi var ama buradan almak çok mantıksız, sanki başka internet mağazası yokmuş gibi :D

Mikrofon almak kafama yatıyor, sıfır olarak önerebileceğiniz bir mikrofon var mıdır daha aşağı fiyat bandlarında?

Kanka adam 500 TL demiş Seiren X 1-2K

Siz ne önerirsiniz?

Mikrofon almak kafama yatıyor, sıfır olarak önerebileceğiniz bir mikrofon var mıdır daha aşağı fiyat bandlarında?

Siz ne önerirsiniz?

2. el Seiren X'e yönel kardeşim. Sıfır almanın anlamı yok zaten bu mikrofon düşürülebilecek, şiddet uygulanacak bir şey değil :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı