Kanka sen "stüdyo kalitesi" ve "stüdyo kalitesi gibi" arasındaki farkı bir anla derim ilk başta.
Adam demiş ki orada koskocaman stüdyo kalitesi gibi parazitsiz pürüzsüz ve net bir ses istiyorum, birebir stüdyo kalitesi alayım değil.
Eğer stüdyo olayına girersek onlarca farklı durum ortaya giriyor.
Oyuncak? Ah videoda adamın preamp vb ürünleri kullanıldığını nereden çıkardın acaba. Bu ürün USB arayüzüne sahip ürün ve fiyatına göre sunduğu kalite belli ve arkadaşın isteklerini de oldukça karşılayan bir ürün. USB'yi taktığın taktirde o videodaki sesin %100'ünü alırsın merak etme.
Bilgine lafım yok ama bir ürün hakkında eleştiri yapacaksan ilk başta git ürünü araştır ondan sonra eleştiride bulun.
Ayrıca böyle bir iş için stüdyoya her seferinde bir mikrofon parası vermenin de anlamı yok.
Zaten kullanıcının ben profesyonel bir iş yapıyorum tarzı bir iddiası yok sadece stüdyo kalitesine yakın olabilecek temiz net ve kaliteli bir ses istiyorum diyor.
Sen ise arkadaşın bu isteğine yönelik değil tam tersi olarak o var mı şu var mı diye diye git stüdyoya paranı dök kayıt al diyorsun.
Geçen sene arkadaşım gitti bir stüdyoda kayıt aldı 700-800₺ para ödedi çıktı.
Belki haftada 3-4 kayıt alınacak videolar için sence gidip 3-5 dakikalık videodaki ses kaydı için 700-800₺ dökmek mi mantıklı bu haftada 2800₺'ye gibi bir fiyat çıkarıyor.
Hadi adam orada oraya buraya taktı kullandı bunlar da mı kullandı? Bence bir daha bir ürün hakkında yorum yapmadan önce git araştır öyle yap.