Mikrofon sesi algılamıyor, sadece cızırtı veriyor

Şey sormak istiyorum, Bende realtek gibi bir sürücü yüklü mü bilmiyorum sanırım değil ama daha dün mikrofon çalışıyordu. Sürücü olmamasıyla ilgili bir sorun olabilir mi
Anakart modeline göre ses sürücüsü değişkenlik gösterir. Üst yorumda belirttiğim ekrana gelirsen eğer yüklü olması gerektiği halde yüklü değilse zaten uyarı verecektir.
 
Yalnızca ses kısmını genişleterek ekran görüntüsünü atabilir misin, bu arada anakart marka modelini biliyor musun?
Anakartım asus prime h510m.

1673180840319.png
 
Eki Görüntüle 1626787

Bu hatayı verdi // hallettim iniyor şu an
ASUS'un sahip olduğun anakart modeline verdiği sürücü bu. Anakart modelinde bir yanlışlık olmadığına emin misin? Bir de basit ama gözden kaçmış olabilir, kulaklık jackının tam olarak takılı olduğuna emin misin? Bazen tam takılı olmuyor ses geldiği halde mikrofonu falan düzgün çalıştıramıyor. Son olarak anakartın tam modelinden emin olabilmemiz için Windows aramaya msinfo yazıp anakart modelini kontrol eder misin.
 
ASUS'un sahip olduğun anakart modeline verdiği sürücü bu. Anakart modelinde bir yanlışlık olmadığına emin misin? Bir de basit ama gözden kaçmış olabilir, kulaklık jackının tam olarak takılı olduğuna emin misin? Anakartın tam modelinden emin olabilmemiz için Windows aramaya msinfo yazıp anakart modelini kontrol eder misin?

Oradan hallettim. ASUS değil MSI imiş. MSI'ın sitesinden indirdim açıldı fakat hala düzelmedi. H510M Pro E.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı