Mikrofon sesi gitmiyor lakin oyun sesi karşıya gidiyor

eren2453

Centipat
Daha fazla  
Mikrofonum kulaklığıma takılıp çıkarılabiliyor. Eskiden arkadaşlarımla Valorant oynarken mikrofonum oyun sesini de karşı tarafa iletiyor ve yankı yapıyordu. Şu an ise sadece oyun sesini iletiyor, benim sesim duyulmuyor ve çok yüksek bir cızırtı sesi oluyor. Hatta kulaklıktan oyun sesini yüzde bir bile yapsam bu ses karşı tarafa gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonum kulaklığıma takılıp çıkarılabiliyor. Eskiden arkadaşlarımla Valorant oynarken mikrofonum oyun sesini de karşı tarafa iletiyor ve yankı yapıyordu. Şu an ise sadece oyun sesini iletiyor, benim sesim duyulmuyor ve çok yüksek bir cızırtı sesi oluyor. Hatta kulaklıktan oyun sesini yüzde bir bile yapsam bu ses karşı tarafa gidiyor.
windows ses ayarlarından giriş cihazı olarak mikrofonunu seç

valorant ayarlarında mikrofon doğru seçili mi kontrol et

cızırtı varsa mikrofon seviyesini biraz düşür, oyun sesini kulaklıktan çok açma

başka uygulamada test et, mesela discord, zoom falan. Ses orada gidiyorsa sorun oyun ayarında, gitmiyorsa kulaklık/jack arızalı olabilir

Windows ses ayarlarından giriş cihazı olarak mikrofonunu seç

Valorant ayarlarında mikrofon doğru seçili mi kontrol et

Cızırtı varsa mikrofon seviyesini biraz düşür, oyun sesini kulaklıktan çok açma

Başka uygulamada test et, mesela Discord, Zoom falan. Ses orada gidiyorsa sorun oyun ayarında, gitmiyorsa kulaklık/jack arızalı olabilir

Cızırtı ve kendi sesimi hallettim ama izlediğim videonun sesi yüzde bir bile olsa o ses mikrofonla karşıya gidiyor kulaklık girişi tek jaglı olduğu için olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı