Mikrofon Vention 3.5MM ile kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Web
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.219
Daha fazla  
3.5 mm jack girişli mikrofonumun kablosu kısa kaldığı için uzatıcı kablo almaya karar verdim.

Vention 3.5mm Male to Female Audio Cable Headphone Aux Extension Cable For Computer/Cellphone/DVD-in Mobile Phone Cables from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bu linkteki kabloyu almayı düşünüyorum. Yalnız bu kablo sadece kulaklık veya mikrofonlu kulaklıklar için mi değil mi bilemedim.
Mikrofonumu bu kablo ile kullanabilir miyim?

Elimde bunlar mevcut.

Wholesale 3.5mm AUX Audio Cable Mic Splitter Cable Earphone Headphone Adapter Cable 1 Female To 2 Male #UO-in Earphone Accessories from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

2016 New Aarrival Headset Adapter Kit U Shape 3.5mm Y Splitter for Audio Headphone and MIC #UO-in Earphone Accessories from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bir de kulaklık, mikrofon ve mikrofonlu kulaklıkların jack girişleri arasında fark var mı?

Çift çizgili değil, 3 çizgili olması lazım mikrofon ve kulaklığı kullanabilmen için. En alttaki New Aarrival işini görüyor olması lazım.
Benim amacım kısa kalan 3.5 mm sadece mikrofon olan mikrofonumun kablosu kısa olduğu için uzatma kablosu almak.
İlk linkteki 3.5 mm uzatma kablosu işimi görür mü? Görmese bile aşağıda linklerini verdiğim ürünle aracılığıyla uzatma kablosunu kullanabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı