Mikrofondan çıkan sesten haz alıyorum

İnternetten araştırdım ablanın biri mikron yalıyordu aman gerek yok.

O kadını biliyorum o birazz şeyy ASMR dışında takılıyor gibi 😳

Benim en sevdigim ASMR videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kadını biliyorum o birazz şeyy ASMR dışında takılıyor gibi 😳

Benim en sevdigim ASMR videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Canlı yapmak başka güzel bir keresinde sar9 sportu elime almıştım boş halini kurcalamak ateş etmekten daha zevkli böyle bir keyif yok.

Canlı yapmak başka güzel bir keresinde SAR9 Sport'u elime almıştım boş halini kurcalamak ateş etmekten daha zevkli böyle bir keyif yok.

SAR9 bayağı kötü bir tabanca. Kullanırken 10 kez düşünün hocam yoksa polisimizin başına gelen şey bizimde başımıza gelebilir:

SAR9 bayağı kötü bir tabanca. Kullanırken 10 kez düşünün hocam yoksa polisimizin başına gelen şey bizimde başımıza gelebilir:

Hocam bildiğim kadarıyla ödüller almış ancak güvenlik konusunda bu kadar yeni bir marka hata yapmış olabilir siz bir de zigana zig 14'e bakın böyle bir alet yok güvenliği geçtim resmen kola kutusu bugün cuma namazındaydım polis abinin birinin kemerinde takılıydı bu konuda biraz bilgili olduğumdan daha da korkmuştum adam her secdeye eğildiğinde namlu kafama dönüyordu emniyet kilidi falan beni hiç alakadar etmez hayatımda ilk defa bu kadar hızlı namaz kılmıştım. Tıpkı aynı gün Twitter de gördüğüm olay gibiydi mağdurlar çok efendim. Ayrıca konu buraya nasıl geldi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı