Mikrofondan ses gitmiyor

mertinator

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600
RX 6750 XT
16 GB RAM
480 GB SSD
1TB HDD
Mikrofonum bilgisayarda takılı olarak gözüküyor fakat ses gitmiyor. Kulaklığımdan ses geliyor ama kulaklığın mikrofonundan ses gitmiyor. Mikrofonu test ettim, başka cihazlarda çalışıyor, driverim güncel, ayarlarda mikrofon kullanımı açık, her türlü şeyi deniyorum çözüm videoları izliyorum ama yine çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

aynı kulaklık aynı sorunu bende şuan yaşıyorum çözebildin mi
Windows 11 kullanıyorsanız farklı bir kulaklik modeli için yaptığım çözümü açıklayayım windows 11 guncel olmadığında kulaklik sorunsuz çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor windows updatedeki tüm güncellemeleri yapınca sorun duzelmisti belki işinize yarayabilir kulaklik mikrofonu windows 10 a taktığımda sorun yoktu fakat çözümü yapmadan önce windows 11 de çalışmıyordu

Windows 11 kullanıyorsanız farklı bir kulaklik modeli için yaptığım çözümü açıklayayım windows 11 guncel olmadığında kulaklik sorunsuz çalışıyor ama mikrofon çalışmıyor windows updatedeki tüm güncellemeleri yapınca sorun duzelmisti belki işinize yarayabilir kulaklik mikrofonu windows 10 a taktığımda sorun yoktu fakat çözümü yapmadan önce windows 11 de çalışmıyordu
yok knk olmadı bi türlü düzelmiyo

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı