Bu mikrofon olayı canımı sıktı bayağı hocam. Kulak üstü kulaklığa dönmek istemiyorum fakat hem Wireless olmaları hem de güzel mikrofona sahip olmaları beni çekiyor açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Bir de gözlük kullandığım için kulak içi tercih etmek istiyorum.
Wraith sense Pro kullanıyorum, genel olarak oyun ve müzik için kullanıyorum hocam. Ben bayağı memnunum, ama senin bütçelerde çok daha iyileri alınabilir.
Wraith sense Pro kullanıyorum, genel olarak oyun ve müzik için kullanıyorum hocam. Ben bayağı memnunum, ama senin bütçelerde çok daha iyileri alınabilir.
Bütçe yükselince bu seferde mikrofon problemi başlıyor . Mikrofonlu ve herkesin önerdiği bir tane bulsam kulaküstü kulaklığın suratına bile bakmamda işte.
Bütçe yükselince bu seferde mikrofon problemi başlıyor . Mikrofonlu ve herkesin önerdiği bir tane bulsam kulaküstü kulaklığın suratına bile bakmamda işte.
Bütçe yükselince bu sefer de mikrofon problemi başlıyor . Mikrofonlu ve herkesin önerdiği bir tane bulsam kulak üstü kulaklığın suratına bile bakmamda işte.
Wraith sensenin mikrofonu beni çok şaşırttı. Gerçekten çok kaliteli ve çok doğal bir mikrofonu var, yanıma gel konuş aynı onun doğallığında bir mikrofonu var.
Wraith sensenin mikrofonu beni çok şaşırttı. Gerçekten çok kaliteli ve çok doğal bir mikrofonu var, yanıma gel konuş aynı onun doğallığında bir mikrofonu var.
Bende aynı kaliteyi kulaküstü kulaklığım olan MH650'de seviyorum. Mikrofonu çok kaliteli 2020'den beri kullanıyorum hiçbir problemi yoktu, ta ki bugüne kadar. Sağ taraf bir anda üst kısımdan ayrıldı. Kırılmadıda sanki yuvasından çıkmış gibi ama geri oturmuyor.
Öneriniz var mı hocam? Mesela truthear Hexa'yı tercih ettim diyelim mikrofonlu olabilmesi adına ne yapmam gerek?
Bende aynı kaliteyi kulak üstü kulaklığım olan MH650'de seviyorum. Mikrofonu çok kaliteli 2020'den beri kullanıyorum hiçbir problemi yoktu, ta ki bugüne kadar. Sağ taraf bir anda üst kısımdan ayrıldı. Kırılmadıda sanki yuvasından çıkmış gibi ama geri oturmuyor.
Kötü olmuş hocam, niyeyse kulak üstü kulaklıkların ömrü git gide azalıyor gibi geliyor bana. Kablosuz alıyorsun mikrofonu kötü oluyor, kablolu alıyorsun kablolar birbirine giriyor bozuluyor.