Mikrofonlu IEM kulaklık önerisi

Bütçe
3000
Harici bir kablo alıp kulaklığın tekine takacak, doğru muyum hocam.
Komple kablo şeklinde benim dediğim. Bunun gibi.
1740963219155.jpeg

Hocam mikrofonlu kablo alırsınız. Sonuçta kabloları değiştirilebiliyor.

100 dolarlık bir kulaklığın içinden çıkan kablo en az 45-50 dolar olacaktır. Değiştirse bile aynı kaliteyi yakalayamaz maalesef.

Komple kablo şeklinde benim dediğim. Bunun gibi.Eki Görüntüle 2436600

Trn ya da truthear markalarının kablolarına benziyor, bu tip kablolar çok da pahalı değil. Genellikle pahalı kulaklıkların yanında gelen kablolar kadar iyi olmuyorlar.

Öneriniz var mı hocam? Mesela truthear Hexa'yı tercih ettim diyelim mikrofonlu olabilmesi adına ne yapmam gerek?

Mikrofonlu kablo ya da ek bir mikrofon almanız şart, kablo en az 35-40 dolar civarına geleceği için kaliteli olması adına ek mikrofonu tercih etmeniz en iyisi olacaktır.

100 dolarlık bir kulaklığın içinden çıkan kablo en az 45-50 dolar olacaktır. Değiştirse bile aynı kaliteyi yakalayamaz maalesef.

Trn ya da truthear markalarının kablolarına benziyor, bu tip kablolar çok da pahalı değil. Genellikle pahalı kulaklıkların yanında gelen kablolar kadar iyi olmuyorlar.

Mikrofonlu kablo ya da ek bir mikrofon almanız şart, kablo en az 35-40 dolar civarına geleceği için kaliteli olması adına ek mikrofonu tercih etmeniz en iyisi olacaktır.

Katılıyorum hocam, bence de ek mikrofon daha zahmetsiz ve daha iyi olur.

Görseli örnek olarak attım hocam. Zaten yukarıda belirttim piyasaya hakim değilim diye. Dediğiniz gibi 45 50 dolar tutacaksa mantıklı değil.

@228209 bulduğum tüm güzel kulaklıklar mikrofonsuz oluyor hocam, belli bir fiyat aralığından sonra mikrofon sunan modeller azalıyor. IEM'lerin mikrofonları çok iyi olmuyor, çok sık kullanacaksanız bütçenizi biraz arttırıp yarı yarıya bölün, 2500 TL'lik bir IEM ve 2000 TL'lik bir mikrofon gibi.

Görseli örnek olarak attım hocam. Zaten yukarıda belirttim piyasaya hakim değilim diye. Dediğiniz gibi 45 50 dolar tutacaksa mantıklı değil.

60 dolarlık Moondrop May'ın yanında gelen kablo bile 30 dolar, öyle düşünebilirsiniz. Genel olarak pahalılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı