Direk kulaklığın kablosu değişiyor hocam.Harici bir kablo alıp kulaklığın tekine takacak, doğru muyum hocam.
Direk kulaklığın kablosu değişiyor hocam.Harici bir kablo alıp kulaklığın tekine takacak, doğru muyum hocam.
Komple kablo şeklinde benim dediğim. Bunun gibi.Harici bir kablo alıp kulaklığın tekine takacak, doğru muyum hocam.
Direk kulaklığın kablosu değişiyor hocam.
Komple kablo şeklinde benim dediğim. Bunun gibi.Eki Görüntüle 2436600
Kulaklığın teki diye yazınca yanlış anlaşıldı hocam.Evet bende ondan bahsettim, harici bir kablo alıp onu takacaksın yani. Yapılabilir bir şey ama alacağın kablonun orijinali kadar kaliteli olması lazım, varsa bilen biri önerir.
Evet hocam bende bundan bahsettim.
Kulaklığın teki diye yazınca yanlış anlaşıldı hocam.
Hocam mikrofonlu kablo alırsınız. Sonuçta kabloları değiştirilebiliyor.
Komple kablo şeklinde benim dediğim. Bunun gibi.Eki Görüntüle 2436600
Öneriniz var mı hocam? Mesela truthear Hexa'yı tercih ettim diyelim mikrofonlu olabilmesi adına ne yapmam gerek?
100 dolarlık bir kulaklığın içinden çıkan kablo en az 45-50 dolar olacaktır. Değiştirse bile aynı kaliteyi yakalayamaz maalesef.
Trn ya da truthear markalarının kablolarına benziyor, bu tip kablolar çok da pahalı değil. Genellikle pahalı kulaklıkların yanında gelen kablolar kadar iyi olmuyorlar.
Mikrofonlu kablo ya da ek bir mikrofon almanız şart, kablo en az 35-40 dolar civarına geleceği için kaliteli olması adına ek mikrofonu tercih etmeniz en iyisi olacaktır.
Görseli örnek olarak attım hocam. Zaten yukarıda belirttim piyasaya hakim değilim diye. Dediğiniz gibi 45 50 dolar tutacaksa mantıklı değil.100 dolarlık bir kulaklığın içinden çıkan kablo en az 45-50 dolar olacaktır. Değiştirse bile aynı kaliteyi yakalayamaz maalesef.
Trn ya da truthear markalarının kablolarına benziyor, bu tip kablolar çok da pahalı değil. Genellikle pahalı kulaklıkların yanında gelen kablolar kadar iyi olmuyorlar.
Görseli örnek olarak attım hocam. Zaten yukarıda belirttim piyasaya hakim değilim diye. Dediğiniz gibi 45 50 dolar tutacaksa mantıklı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.