Mikrofonlu IEM kulaklık önerisi

Bütçe
3000

Yani şu an aldığım şeklin daha mantıklı olduğunu mu söylüyorsunuz hocam?

Yani şu an aldığım şeklin daha mantıklı olduğunu mu söylüyorsunuz hocam?

Evet ama dediğim gibi gerçek incelemeler gelmedi kendi fikrim. Artı yönleri azıcık daha küçük olması ve bir ihtimal teknik performansının bir tık daha iyi olması. Eksi yönleri ise daha kötü bir kablo. Yani ortada pişman olunacak bir durum yok şu anlık.

Kabloyu tam anlamıyla inceleme fırsatım olmadı fakat aynı değiller. Truthear gate bakır bir kablo ile gelirken Zero blue 2'nin mikrofonsuz kablosu 294 telli, gümüş kaplamalı Coax bir kablo. Yanında 5 dolara koydukları mikrofonlu kablo ise fiyatına göre gayet iyi açıkçası

Zero Blue'dan sadece 5 dolar daha pahalı ve bence yeni bir model olduğu için almaya değer, truthear gibi bir markanın söylediği şeylerin yalan olacağını sanmıyorum.

Empedansı da ciddi şekilde düştüğü için düşük güçle yüksek ses seviyelerine çıkabilir. Güçlü bir amplifikatöre takılmadığı sürece problem olacağını sanmıyorum.

Sitesinde sürücülere modifikasyon yaptıklarını, daha düşük parazit olduğu falan yazıyor ama aynı olayı red modelinde de yapmışlardı, aman aman bir farklılık yoktu. Crinacle da attığı videoda hiç teknik performansını övmemiş, tuningi düzelttik deyip geçiyor. O yüzden bu şekilde düşündüm. Kablosu da kötü değil ama önceki daha iyiydi.

Empedansın düşmesi de her zaman daha yüksek ses seviyesi anlamına gelmez, 2dB daha yüksek ses verdiği yazıyor, aman aman farkı yok yani.
Keşke güzel olsa incelemeler gelince bakarız.

Modifikasyon yapıldığını destekliyorum açıkçası, eğer eski model sorunsuz olsaydı Zero blue 2'yi zaten piyasaya sürmezlerdi. Eski modeli de kendi çapında gayet başarılı bir kulaklık benim gözümde. Yüksek ses verdiğini söylemedim, sadece empedans düşürüp eski modelle aynı ses seviyelerine ulaşılabileceğini söyledim.

Umarım alanlara sorunsuz bir ses deneyimi sunar, problemli bir kulaklık olacağını sanmıyorum. Ben alacak olsam içindeki mikrofonsuz kabloyu kullanırdım.

Sizce iptal edip Blue 2'yi mi tercih etmeliyim hocam? Yoksa hem 2 IEM olur elinde hemde öylede mikrofonlu kullanırsın Red'de iyidir mi dersiniz?

Sizce iptal edip Blue 2'yi mi tercih etmeliyim hocam? Yoksa hem 2 IEM olur elinde hemde öylede mikrofonlu kullanırsın Red'de iyidir mi dersiniz?
Hocam bence tekrar iade falan uğraşmaya deymez. Aldığınız kulaklık güzel zaten. 2 tane kulaklık almış oldunuz.

Bence Zero blue2 almanız daha iyi olur fakat iptal edileceğini sanmıyorum hocam.

Hocam bence tekrar iade falan uğraşmaya değmez. Aldığınız kulaklık güzel zaten. 2 tane kulaklık almış oldunuz.

Fikirleriniz ve bu zamana kadar yardımlarınız için teşekkür ederim. Ben yine de yazdım sabah 4-5 gibi cevap veriyorlar genelde. Olursa olur olmazsa olmaz yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…