Mikrofonlu IEM kulaklık önerisi

Bütçe
3000
Ben de bu bütçede IEM arıyorum. Daha önce hiç IEM deneyimim olmadı ilk defa alacağım. Hem oyun hem film için Simgot EM6L ile Truthear HEXA arasında kaldım. Bunlar için ses kartı gerekli değil diyorlar. ChatGPT hexanın daha geniş sahnelemesi olduğunu ve FPS tarzı oyunlarda rakip konumu algılaması açısından daha iyi olduğunu söyledi ama hem oyun hem film için eğlenceli olması bakımından da simgotu önerdi. Mikrofon olayı benim de kafamı kurcalıyor fakat sanırım araştırıp harici alacağım çünkü harici almasam bu sefer Type-c işi bozuyor. Anakartımda slot var ancak hem uzak kalıyor hem de tek type-c slotumu da onunla doldurmak istemiyorum. Merak ettiğim şey Hexa ile Simgot arasındaki fiyat farkının nelerden kaynaklandığı ve 60 dolar bandındaki başka iemlerden daha mı iyi oldukları. Beraber karar verebilirsek en mantıklısını alalım hocam.

Ben de bu bütçede IEM arıyorum. Daha önce hiç IEM deneyimim olmadı ilk defa alacağım. Hem oyun hem film için Simgot EM6L ile Truthear HEXA arasında kaldım. Bunlar için ses kartı gerekli değil diyorlar. ChatGPT hexanın daha geniş sahnelemesi olduğunu ve FPS tarzı oyunlarda rakip konumu algılaması açısından daha iyi olduğunu söyledi ama hem oyun hem film için eğlenceli olması bakımından da simgotu önerdi. Mikrofon olayı benim de kafamı kurcalıyor fakat sanırım araştırıp harici alacağım çünkü harici almasam bu sefer Type-c işi bozuyor. Anakartımda slot var ancak hem uzak kalıyor hem de tek type-c slotumu da onunla doldurmak istemiyorum. Merak ettiğim şey Hexa ile Simgot arasındaki fiyat farkının nelerden kaynaklandığı ve 60 dolar bandındaki başka iemlerden daha mı iyi oldukları. Beraber karar verebilirsek en mantıklısını alalım hocam.
Olur hocam uygundur. Bende araştırıyorum halen. Bir gelişme olursa yazarsınız.

Hocam bütçeyi biraz daha yükselttim. Bunu önerdiler; shenzhenaudio.com. Bu nasıldır?

Yapısı güzel fakat ben bu paraları vermezdim açıkçası, sadece 4 tane ba olması beni kısıtlardı. Bu bütçede 3 dinamik sürücülü modeller bile var.

Dengeli armatürlerdense düz sürücüleri tercih ederim.

TRN JAWS 3DD+4BA+1Planar In-ear Headphone
Bu kulaklık dikkatimi çekti, planar sürücülerin sese verdiği hafif metaliklik hissini seviyorum açıkçası, duyması keyifli oluyor. Oyun için alacaksanız 1dd bile yeterli olacaktır fakat almışken düzgün ve kullanması zevkli bir şey almak en iyisi olacaktır.

Son düzenleme:
@Dusties dostum bunun DSP versiyonunu öneriyorlar. Kendi mikrofonu varmış ve gayet yeterli testlerden izlediğim kadarıyla. shenzhenaudio.com sizin yorumunuzuda merak ediyorum hocam @enzyyx sizi de yorduk bayağı kusura bakmayın.

DSP Type-C demektir, almanızı önermem hocam. O fiyatta truthear x crinacle zero red alabilirsiniz.

Sadece çift dinamik sürücü olmasına rağmen çok hoş bir kulaklık bence. Yanına da ortalama bir mikrofon alırsınız. Dediğim gibi sürekli kullanacaksanız IEM'lerin mikrofonları iyi değil.

@Dusties Dostum bunun DSP versiyonunu öneriyorlar. Kendi mikrofonu varmış ve gayet yeterli testlerden izlediğim kadarıyla. shenzhenaudio.com sizin yorumunuzuda merak ediyorum hocam @enzyyx sizide yorduk baya kusura bakmayın.
Hocam type-c sıkıntı jak lazım. Mikrofon olunca type-c oluyor iş değişiyor.

O fiyatta truthear x crinacle zero red alabilirsiniz. Sadece çift dinamik sürücü olmasına rağmen çok hoş bir kulaklık bence.
Kendi fiyat bandındaki en iyi iem deniliyor ilk onu alacaktım da internette oyun için tam olarak uygun olmadığını çok kez okuyunca bütçeyi arttırdım. Tam olarak da emin değilim gerçi hala düşünüyorum onu da.

Hocam Type-C sıkıntı jak lazım. Mikrofon olunca Type-C oluyor iş değişiyor.

Kendi fiyat bandındaki en iyi IEM deniliyor ilk onu alacaktım da internette oyun için tam olarak uygun olmadığını çok kez okuyunca bütçeyi arttırdım. Tam olarak da emin değilim gerçi hala düşünüyorum onu da.

Pazartesi bulunan ve ikiden çok sürücülü çoğu kulaklık sadece ses sanatçılarına hitap ediyor. Oyun için hızlı tepki veren ve sıcak sesli kulaklıklar en iyisidir.

Truthear X crinacle Zero red fiyat aralığındaki en iyi oyun kulaklığıdır ve birçok incelemesini bulabilirsiniz.

Hocam type-c sıkıntı jak lazım. Mikrofon olunca type-c oluyor iş değişiyor.

Kendi fiyat bandındaki en iyi iem deniliyor ilk onu alacaktım da internette oyun için tam olarak uygun olmadığını çok kez okuyunca bütçeyi arttırdım. Tam olarak da emin değilim gerçi hala düşünüyorum onu da.
Dönüştürücülerle sıkıntısız kullanılabiliyormuş aslında.

Pazartesi bulunan ve ikiden çok sürücülü çoğu kulaklık sadece ses sanatçılarına hitap ediyor. Oyun için hızlı tepki veren ve sıcak sesli kulaklıklar en iyisidir.

Truthear X crinacle Zero red fiyat aralığındaki en iyi oyun kulaklığıdır ve birçok incelemesini bulabilirsiniz.

Hocam hexaya ne diyorsunuz peki Zero red ile kıyaslandığında.

Dönüştürücülerle sıkıntısız kullanılabiliyormuş aslında.
Type-c den jaka dönüştürücü mü? Öyle olunca düzgün kullanılabiliyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı