Mikrofonlu IEM kulaklık önerisi

Bütçe
3000
Dönüştürücülerle sıkıntısız kullanılabiliyormuş aslında.

Dönüştürücülerden kastınız nedir? Type-C'den 3.5mmye dönüştüren hiçbir dönüştürücü görmedim.

Hocam hexaya ne diyorsunuz peki Zero red ile kıyaslandığında.

Daha yüksek çözünürlüklü ses ve daha geniş bir ses sahnesi istiyorsanız alınabilir fakat ses parlamaları biraz fazla, bazı kişilerin profiline uymaz.

@enzyyx @The_rain_master Biraz geç kaldık hocam. 2 gün önce bir arkadaşın tavsiyesiyle Truthear Zero Red + Gate aldım. Kendisi Gate'in kablosunu Red'e takıp kullanıyormuş. Discord'da felan görüştük sesi gayet güzel geliyordu. Birde DAC olarak direkt Shenzhenaudio'nun discordundaki moderatörlerin kesin alın dediği tr.aliexpress.com bunu aldım. Şuan moralim bi tık bozuldu açıkçası. Kargo takibinde daha yeni böyle gözüküyor;

1741358923171.png

Kendilerine discord üzerinden ulaştım bakalım iptal edebilirlermi diye. Genellikle zaman dilimi farkından saat sabah 4-5 gibi cevap veriyorlar. Yapabilirlerse iyi olur, yapamazlarsada yapacak bir şey yok. Zaten ben uzun uzun araştırıp bir şeye karar verdikten sonra alınca tam aradığım ürün piyasaya sürülüyor. Alıştık.

@enzyyx @The_rain_master biraz geç kaldık hocam. 2 gün önce bir arkadaşın tavsiyesiyle truthear Zero red + gate aldım. Kendisi Gate'in kablosunu Red'e takıp kullanıyormuş. Discord'da falan görüştük sesi gayet güzel geliyordu. Bir de DAC olarak direkt shenzhenaudio'nun discordundaki moderatörlerin kesin alın dediği tr.aliexpress.com bunu aldım. Şu an moralim bir tık bozuldu açıkçası. Kargo takibinde daha yeni böyle gözüküyor;

Eki Görüntüle 2439866

Kendilerine Discord üzerinden ulaştım bakalım iptal edebilirler mi diye. Genellikle zaman dilimi farkından saat sabah 4-5 gibi cevap veriyorlar. Yapabilirlerse iyi olur, yapamazlarsada yapacak bir şey yok. Zaten ben uzun uzun araştırıp bir şeye karar verdikten sonra alınca tam aradığım ürün piyasaya sürülüyor. Alıştık.

Maalesef kargolandığı için iptal edilemez, keşke gidip başka kulaklıklara bakmak yerine bize bilgi verseydiniz hocam. Kulaklıkların mikrofonlarının hala yetersiz olduğunu düşünüyorum ben.

Kulaklığın teknik olarak daha iyi olduğunu düşünmüyorum, crinacle daha iyi sürücüler falan diyor ama bence fiyasko. Biraz daha v shape yapıp, bas arttırıcı aparatı ekleyip 2 kabloyla tekrar satıyorlar. Kablolar eskisinden dandik bu arada ikisi de var bende, Gate'deki kabloyu koymuşlar. Bana sorsan Zero red alırım, daha iyi kablosu ve benzer teknik performansı var. İncelemeler gelince gerçek verilerle belki fikrim değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı