Mikrofonlu kulaklık tavsiyesi

kasilis01

Hectopat
Merhabalar. Bilgisayarım için mikrofonlu bir kulaklık arıyorum. 25 TL limitim var. Biliyorum çok iyi bir limit değil, bu fiyata kalite olarak en iyisini arıyorum. Normalde Philips SHP 1900 tercih edecektim ama sanırım mikrofonu yok. Ses yalıtımı biraz iyi olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında ben de Arabesk Rap için 200 liralık kayıt mikrofonlarından almıştım. İlk kayıttan sonra mikrofonu bir daha kullanmadım bu amaçla :D

25 liralık bir mikrofon-kulaklık setinden pek bir şey bekleme derim. Mikrofon kaliten msn-skype gibi yerlerde rahatlıkla konuşabileceğin düzeyde olur ama fazlası olmaz.

Bu arada bu şekil mikrofonların çok ayrı bir havası oluyor. Keşke bütçen olsaydı da bunlardan alsaydın.
Bu arada Ömer kardeşimizin önerdiği gibi bir kulaklık alabilirsin. Zaten 5 liran yola gidecek :D Hiç mağaza mağaza dolanma. En yakındaki kazık yemeyeceğin bir yerden al kulaklık-mikrofon setini.

İşte benimkine benzer bir mikrofon :D Kalitesi tartışılmaz, tabi çok çok da profosyonel değil ama gerek tipi gerek kalitesi çok iyi.
2936908757_93a858969f.jpg

Siz skypal'a dandik deyince, ben de dandik mandik, alırım dedim. Sonra vatana gidince, Logitech H110'a döndüm. Logitech nasıl olsa kalitelidir diye. Hiç memnun değilim. Hem dışarıya ses veriyor, hem de ses kalitesi igrenç. Tek avantajı yaz gelince terletmeyecek. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı