Mikrofonsuz kulak üstü kablolu kulaklık önerisi

Makaleler
3
Aşırı büyük ve abartı dizaynı renkleri olmayan terden öldürmeyecek tipte bir kulaklık var mıdır? Gaming odaklı olmasa da olur sesi iyi iletsin az çok yalıtımı olsun kısacası oyun oynarken dert çıkarmasın yeter mucize yaratmasına gerek yok.

Tam aradığım şey aslında urbanears plattan 2 başka alternatifleri var mı diye görmek istedim sadece :D

Dediğim gibi genelde oyun için kullanacağım ama aşırı büyük tipte kulaklık sevmiyorum mikrofonum da olduğundan o tarz bir şey önerebilirseniz iyi olur.

Bu tarz bu kulaklık buldum mesela bu da uygun biraz yine aşırı dizaynı ve büyüklüğü var ama yine de kabul edilebilir

Son düzenleme:

İşinizi görür aşırı dizaynı yok büyük değil ama sadece Bluetooth'la bağlanıyor şarj süresi fazla gidiyor olumlu yorum almış bir kulaklık.

İşinizi görür aşırı dizaynı yok büyük değil ama sadece Bluetooth'la bağlanıyor şarj süresi fazla gidiyor olumlu yorum almış bir kulaklık.
Açıkcası kablolu olsun istiyorum sadece. Sennheiser'ın bu modeline az önce baktım çok hoşuma gitti büyük ihtimal tercihim ondan yana olacak

Anakartınız iyiyse
Kötüyse
Kablosuz olsun diyorsanız
Bluetooth alırsanız gecikme olacaktır
Benim tercihim Creative Soundblasterx H6 olurdu. Creative markası 30 yıldır ses ve sinema sistemleri yapıyor. 900 TL'den indi, kaçmaz bu fiyata.

Son düzenleme:
Açıkcası kablolu olsun istiyorum sadece. Sennheiser'ın bu modeline az önce baktım çok hoşuma gitti büyük ihtimal tercihim ondan yana olacak
2. Attığımda baya iyi hemde fazla pahalı değil attığınız linkteki fiyatı geçmek istemedim.
●Corsair HS35
●GamepowerKizaru
●Anker SoundCore Strike 3 7.1
Bunlara bakabilirmisiniz beğenirsiniz umarım.

Anakartınız iyiyse
Kötüyse
Kablosuz olsun diyorsanız
Bluetooth alırsanız gecikme olacaktır
Benim tercihim Creative Soundblasterx H6 olurdu. Creative markası 30 yıldır ses ve sinema sistemleri yapıyor. 900 TL'den indi, kaçmaz bu fiyata.
B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global modelim bu iyi midir ses olarak hiçbir fikrim yok bir de ben mikrofon çok istemiyorum ya da kablosuz olmasını. Yani oyun için kullanacağım ama illa "oyuncu kulaklığı" arması olmasa da olur hatta olmasa daha iyi olur çünkü ben biraz sadeliği seviyorum bu yüzden Surround 7.1'den bile fedakarlık yapabilirim belki

2. Attığımda baya iyi hemde fazla pahalı değil attığınız linkteki fiyatı geçmek istemedim.
●Corsair HS35
●GamepowerKizaru
●Anker SoundCore Strike 3 7.1
Bunlara bakabilirmisiniz beğenirsiniz umarım.

Bunlara da baktım 7.1 biraz daha iyi olur sanırım oyun için ama Sennheiser 400S'in sadeliğini çok beğendim hem kablolu ses kalitesi de güzel mikrofonu da yok.

B450M-A PRO MAX | Motherboard | MSI Global modelim bu iyi midir ses olarak hiçbir fikrim yok bir de ben mikrofon çok istemiyorum ya da kablosuz olmasını. Yani oyun için kullanacağım ama illa "oyuncu kulaklığı" arması olmasa da olur hatta olmasa daha iyi olur çünkü ben biraz sadeliği seviyorum bu yüzden Surround 7.1'den bile fedakarlık yapabilirim belki

Bunlara da baktım 7.1 biraz daha iyi olur sanırım oyun için ama Sennheiser 400S'in sadeliğini çok beğendim hem kablolu ses kalitesi de güzel mikrofonu da yok.
Beğenmenize sevindim eski kulandığınız kulaklık marka ve modeli neydi acaba

B450 A PRO MAX yetersiz diye biliyorum. Blackshark V2 X'ten vazgeçin. Creative Soundblasterx H6 önerimdir.
Sayfanın aşağısında detayları da mevcut.

Gamepower kizaru kulaklığı hakkında

HS35 hakkında

Anker soundcore strike 3'ü kullandım, kafamı sıkıyordu, ses kalitesi güzeldi, 7.1'i iyiydi. Mikrofonu da güzel. Yarım saniye ses gecikmesi vardı aşırı rahatsız ediyordu ve iade sebeplerimden biri oldu ama herhalde değiştirip başka bir Soundcore strike 3 alsam aynı sorun olmazdı, fabrika hatası herhalde. Hayvan gibi duruyordu bu arada kafamda :D Büyük ve ağırdı biraz ama fiyatına değer.

300 TL için
Haberiniz olsun, itopya firması hijyenik tatavasından dolayı kulaklıkları iade almıyor. Ancak arıza ve kusur durumlarında alıyor. Yani gidip bir itopya magazasından CH-321'i test etmenizi tavsiye ederim.

B450 A PRO MAX yetersiz diye biliyorum. Blackshark V2 X'ten vazgeçin. Creative Soundblasterx H6 önerimdir.
Sayfanın aşağısında detayları da mevcut.

Gamepower kizaru kulaklığı hakkında

HS35 hakkında

Anker soundcore strike 3'ü kullandım, kafamı sıkıyordu, ses kalitesi güzeldi, 7.1'i iyiydi. Mikrofonu da güzel. Yarım saniye ses gecikmesi vardı aşırı rahatsız ediyordu ve iade sebeplerimden biri oldu ama herhalde değiştirip başka bir Soundcore strike 3 alsam aynı sorun olmazdı, fabrika hatası herhalde. Hayvan gibi duruyordu bu arada kafamda :D Büyük ve ağırdı biraz ama fiyatına değer.

300 TL için
Haberiniz olsun, itopya firması hijyenik tatavasından dolayı kulaklıkları iade almıyor. Ancak arıza ve kusur durumlarında alıyor. Yani gidip bir itopya magazasından CH-321'i test etmenizi tavsiye ederim.
Sennheiser HD 400S'i gömdüm hocam :D teşekkürler cevaplarınız için
Beğenmenize sevindim eski kulandığınız kulaklık marka ve modeli neydi acaba

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı