Mikrofonu iyi 900 TL'ye oyuncu kulaklığı önerisi

Hocam B450M anakart var mikrofon anakarttan destek vs bir şey alıyormuş tam bilmiyorum da, bu kulaklığı besler mi yeterince mikrofon önemli çünkü RP yapıyoruz bir de yankı olayları olmaması lazım.

Ses kartlarından pek anlamam hocam kesin konuşmuş olmayayım. Hangi marka model sizin anakartınız?

(B450M deyince model belirtmiş olmuyorsunuz sonunda bir eki vardır onu da söylemeniz gerekli)
 
Son düzenleme:
Hocam B450M anakart var mikrofon anakarttan destek v.s bişey alıyormuş tam bilmiyorum da, bu kulaklığı besler mi yeterince mikrofon önemli çünkü RP yapıyoruz bide yankı olayları olmaması lazım.
Ben b450ms2h kullanıyorum mpow air se ile birlikte,eğer sizin de ses kartınız alc 887 ise sesi gayet iyi söyleyebilirim.
 
Ben B450MS2H kullanıyorum Mpow Air SE ile birlikte, eğer sizin de ses kartınız ALC 887 ise sesi gayet iyi söyleyebilirim.

ALC 887 ile sorun yaşanmıyor evet. @Berkay Kiraz hocam da aynı ses kartı ile kullanıyor.

 
Cooler Master MH630 mikrofon olarak baya etkileyici gözüküyordu. Sizde internetten testlerine bakabilirsiniz. Kendime ana kartıma güvenmediğim için MH650 aldım bu seri ilk çıktığı zaman, halen kullanıyorum bir sıkıntısını da görmedim. Ama yanlış bilmiyorsam MH630 ses kartı olmadan gelen bir model fiyatı bütçenize yakın olsaydı MH650 modelini rahatlıkla önerebilirdim. Şuan ana kartınızın ses yongasıyla sıkıntı çıkmadan kullanabilir misiniz bilmiyorum o yüzden önerdiğim modeli de seçenekleriniz arasına ekleyip güzelce tercih etmenlisiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı