S SYoup Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 7 20 Nisan 2020 #1 Mikrofonum bir video izlerken videonun da sesini alıyor. Ses kaydedici de arkadan video açıp sesi kaydettim ve videonun da sesi geliyordu. Normalde böyle bir şey ile hiç karşılaşmamıştım, çözümünü bilen biri var mı?
Mikrofonum bir video izlerken videonun da sesini alıyor. Ses kaydedici de arkadan video açıp sesi kaydettim ve videonun da sesi geliyordu. Normalde böyle bir şey ile hiç karşılaşmamıştım, çözümünü bilen biri var mı?
TheDobrevic Kilopat Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 900 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD R5-5600 GPU: SAPPHIRE RX7900 GRE NITRO+ 16GB Anakart: MSI B550M Pro-Vdh Wifi RAM: 2x8 DDR4 T-Force 3200mhz HDD: SEAGATE 1TB 7200RPM SSD: Hyperx Fury 480GB & KIOXIA EXCERIA PRO 1TB Monitör: MSI G27C4 & MSI G241 Kasa: Cooler Master MB511 PSU: FSP HYPER 80+ 700W Cinsiyet Erkek Meslek Kalıp Tasarım Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi 20 Nisan 2020 #2 Denetim masası > donanım ve ses > ses > kayıt > stereo karışımı kapalı olduğundan emin olun. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 20 Nisan 2020 #3 Ses ayarlarından Stereo Karışımı devre dışı bırakın. Artı 0 Eksi
KS KS S SYoup Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 7 26 Nisan 2020 #4 TheDobrevic dedi: Denetim masası > donanım ve ses > ses > kayıt > stereo karışımı kapalı olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Bende stereo karışım diye bir şey yok. Nightmaree0 dedi: Ses ayarlarından stereo karışımı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir şey yok maalesef. TheDobrevic dedi: Denetim masası > donanım ve ses > ses > kayıt > stereo karışımı kapalı olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Stereo mix diye bir şey var o da kullanılmıyor diyor. Artı 0 Eksi
TheDobrevic dedi: Denetim masası > donanım ve ses > ses > kayıt > stereo karışımı kapalı olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Bende stereo karışım diye bir şey yok. Nightmaree0 dedi: Ses ayarlarından stereo karışımı devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir şey yok maalesef. TheDobrevic dedi: Denetim masası > donanım ve ses > ses > kayıt > stereo karışımı kapalı olduğundan emin olun. Genişletmek için tıkla... Stereo mix diye bir şey var o da kullanılmıyor diyor.
TheDobrevic Kilopat Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 900 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD R5-5600 GPU: SAPPHIRE RX7900 GRE NITRO+ 16GB Anakart: MSI B550M Pro-Vdh Wifi RAM: 2x8 DDR4 T-Force 3200mhz HDD: SEAGATE 1TB 7200RPM SSD: Hyperx Fury 480GB & KIOXIA EXCERIA PRO 1TB Monitör: MSI G27C4 & MSI G241 Kasa: Cooler Master MB511 PSU: FSP HYPER 80+ 700W Cinsiyet Erkek Meslek Kalıp Tasarım Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi 27 Nisan 2020 #5 SYoup dedi: Bende stereo karışım diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrafonu ise olabiliyor, bende de aynı sorun var cloud silver. Artı 0 Eksi
SYoup dedi: Bende stereo karışım diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın mikrafonu ise olabiliyor, bende de aynı sorun var cloud silver.
KS KS S SYoup Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 7 27 Nisan 2020 #6 TheDobrevic dedi: Kulaklığın mikrafonu ise olabiliyor, bende de aynı sorun var cloud silver. Genişletmek için tıkla... Benim ki Trust gxt 322 Artı 0 Eksi
TheDobrevic dedi: Kulaklığın mikrafonu ise olabiliyor, bende de aynı sorun var cloud silver. Genişletmek için tıkla... Benim ki Trust gxt 322
N Nenya Hectopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #7 Sürücü ayarlarıyla alakalı bir sorunsa çözümü burada bulabilirsin Bilgisayar hem sistemin sesini hem mikrofon sesini alıyor - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Sürücü ayarlarıyla alakalı bir sorunsa çözümü burada bulabilirsin Bilgisayar hem sistemin sesini hem mikrofon sesini alıyor - Technopat Sosyal