Mikroişlemci İle 12 Volt Çıkışlı Kontrolcü Devresi Yapmak

Skender

Megapat
Yer
Kastamonu
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
İyi günler arkadaşlar, sizlere sormak istediğim başlıkta da belirttiğim üzere bir devre problemim var. En az 4 çıkışa sahip olmak üzere bir mikroişlemcili (tekrardan kodlayabileceğim) devre yapmak istiyorum. Entegre kodlanabilir olmalı ve üzerinde bilgisayara bağlayıp içerisine kodlar yazabileceğim bir USB soketi de bulunmalı. Lise dönemimde Texas Instruments firmasının geliştirdiği buradaki geliştirici kart ile kendimizi biraz da olsa geliştirmiştik. Fakat bu kartın çıkışlarından en fazla 5 Volt alınabiliyor ve bu da benim ihtiyacımı karşılamıyor. İhtiyacım olan 2 şey var, devre şeması ve malzeme listesi. Bu tarz ürünün satıldığı bir oto elektrikçi var fakat kendisi bu kart için biraz fazla bir miktar istiyor. Kartın üzerindeki malzemeler verdiği fiyat kadar etmiyor, işçiliğini de istiyor doğal olarak. Devre tasarımı yapmayı bildiğim için kendim yapmak istedim. Bilgi vermesi için ilgili videoyu şuradan izleyebilirsiniz.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Güncel..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı