Millenicom alternatifi ISS tavsiyesi

rohleder00

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Gigabyte RTX2070 Super, CPU: Ryzen 5 3600, PSU: FSP Hydro K700W 80+ Bronze, Anakart: MSI B550M Pro VDH Wi-Fi, RAM: 16GB (2x8) DDR4 3600MHZ CL17 HyperX Fury, Kasa: MSI MAG Forge 100R
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba. Şu an Millenicom kullanıyorum ve genel olarak memnun sayılırım ancak çok sık zam yaptığını ve her seferinde +100 TL zam yaptığını düşünüyorum. Şu an son zamla beraber 590TL 100Mbps paketi. Tepki olarak ISS değiştirme kararı aldım. Bölgemde fiber yok VDSL olarak 100Mbps bir paket alacağım. Tavsiye firmanız hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu an Millenicom kullanıyorum ve genel olarak memnun sayılırım ancak çok sık zam yaptığını ve her seferinde +100 TL zam yaptığını düşünüyorum. Şu an son zamla beraber 590TL 100Mbps paketi. Tepki olarak ISS değiştirme kararı aldım. Bölgemde fiber yok VDSL olarak 100Mbps bir paket alacağım. Tavsiye firmanız hangisidir?

Nerede yaşıyorsunuz?

Gigaspeed iyi mi? Bende Millenicom VDSL altyapısı kullanıyorum ve 590TL cidden çok. Gigaspeed'te fiyatlar yarı yarıya.

F/P hocam. DNS değişikliği de yapabiliyorsun. Marmara bölgesindeysen düşünebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı