Millenicom ISS Tecrübelerim

Gayet memnunum, 4 ayı aşkındır kullanıyorum hiç kesinti ve hız sorunu yaşamadım.
Referans kodu kullanmadıysan ve başvuru da yapmadıysan referans kodumu verebilirim.
Biz sizi arayalım şeklinde mi yoksa kendim onları arayarak başvurmak mı iyi? Eğer başvurursam kod için bir arkadaşa sözüm var hocam maalesef.
Olum işin iyi yanı taahhüt olayı yok. İstediğin zaman vın turizm yani. Altyapımı internette sorgulattığım zaman maximum 58 MBPS alabileceğim görünüyor fakat 61 civarı alıyorum ve gayet iyi. Bende millenicom kullanıyorum müşteri hizmetlerine ulaşmak aşırı kolay. Başarılı bir firma. Böyle devam eder umarım. Fakat 85 TL olduğu zamanı yakalayamadığım için şu anda 100 TL ödüyorum. Whatever the fuck ever.
Zam gelince mevcut kullanıcılar etkilenmiyor mu? Bu arada modem ne kullanıyorsunuz, modem de almam gerekecek.

Merhabalar. Bende türk telekom ftth altyapısı var, yani eve kadar fiber gelmekte. Bir gpon fiber modem ile bağlanıyorum sonrasında router ile dağıtılıyor. Millenicom'a geçtiğimde bildiğim kadarıyla bir gpon modem verecekler tt gibi(aylık 9 tl kiralama bedeliyle). Peki router'ı kendimiz mi alacağız yoksa millenicom mu vermekte? Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?

Merhabalar. Bende türk telekom ftth altyapısı var, yani eve kadar fiber gelmekte. Bir gpon fiber modem ile bağlanıyorum sonrasında router ile dağıtılıyor. Millenicom'a geçtiğimde bildiğim kadarıyla bir gpon modem verecekler tt gibi(aylık 9 tl kiralama bedeliyle). Peki router'ı kendimiz mi alacağız yoksa millenicom mu vermekte? Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?
Millenicom gpon modemle birlikte router'ı veriyor sanırım. Gpon modem dairenin demirbaşı sayılmıyor muydu hocam? Dolayısıyla router verebilir sadece.

Millenicom gpon modemle birlikte router'ı veriyor sanırım. Gpon modem dairenin demirbaşı sayılmıyor muydu hocam? Dolayısıyla router verebilir sadece.

Fiber sonlandırıcı var, o demirbaş sayılıyor, eve geldiğimde takılı idi. Fakat gpon modem ayrıca getirmişti ttnet. Millenicom 9 tl'ye gpon modem kiralarım diyor sözleşmede fakat router ile ilgili bilgi yok, kendim almak zorundayım gibi anlıyorum. Gpon modem sadece fiber sinyali dijitale çeviriyor, router ile dağıtmak zorundayım sonrasında.

Fiber sonlandırıcı var, o demirbaş sayılıyor, eve geldiğimde takılı idi. Fakat gpon modem ayrıca getirmişti ttnet. Millenicom 9 tl'ye gpon modem kiralarım diyor sözleşmede fakat router ile ilgili bilgi yok, kendim almak zorundayım gibi anlıyorum. Gpon modem sadece fiber sinyali dijitale çeviriyor, router ile dağıtmak zorundayım sonrasında.
Aynen, Gpon modemin wifi özelliği yok, ethernet ile var mı bilmiyorum dolayısıyla router olması gerekiyor. Millenicom'a sormak lazım.
Ben onlardan modem almadım kendi modemim zaten vardı hiç bir ISS nin verdiği modemi kullanmadım bu zamana kadar. Elbet bir sorun çıkarıyor o modemler. Şahsi olarak ASUS DSL-AC55U
modemi kullanıyorum.
Tamam hocam, sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı