Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
altyapı çalışmaları dışında ping yaşamadım. Twitch'de çok fazla yayın açmadım genelde Dlive üzerinden yayın yapıyorum. Twicth'de sorun yaşamadım. 2000 Bitrate veriyorum benim için yeterli oluyor. Dlive'da da aynı şekilde sorun yaşamadım. Donma ve packet loss sorunları genelde altyapı çalışması olduğunda oluyordu. Onu da binanın yeni olmasına veriyorum.
Peki twitch yayınları izlerken herhangi bir problem oluyor mu?

Bugün bende başvurdum. VDSL modemim olmadığı için de TP-link TD-W9970 modem sipariş verdim. Umarım memnun kalırız.
Bu mesajı geçen hafta yazmıştım ancak 25 dakika önce yazdığımı gösteriyor ilginç. @StyxQ hocamın beğenisi üzerine farkettim. Bu arada başvuruyu geçen perşembe yaptım cuma günü bağladılar ve cumartesi de kullanmaya başladım. Dünya varmış valla iyi ki Turknet'ten kurtuldum yahu. Apartmanımda fiber dolabı olmasına rağmen sevgili TURKNET bana 2300M öteden getiriyormuş internetimi. :)))))
35MBPS köküne kadar alıyorum ve şuan kendime kızıyorum bunu neden şimdiye kadar yapmadım diye.

Sensei oss...

Son düzenleme:
Bugün bende başvurdum. VDSL modemim olmadığı için de TP-link TD-W9970 modem sipariş verdim. Umarım memnun kalırız.
Bu mesajı geçen hafta yazmıştım ancak 25 dakika önce yazdığımı gösteriyor ilginç. @StyxQ hocamın beğenisi üzerine farkettim. Bu arada başvuruyu geçen perşembe yaptım cuma günü bağladılar ve cumartesi de kullanmaya başladım. Dünya varmış valla iyi ki Turknet'ten kurtuldum yahu. Apartmanımda fiber dolabı olmasına rağmen sevgili TURKNET bana 2300M öteden getiriyormuş internetimi. :)))))
35MBPS köküne kadar alıyorum ve şuan kendime kızıyorum bunu neden şimdiye kadar yapmadım diye.

Sensei oss...
Adınıza sevindim. Umarım hiç sorun yaşamazsınız :)

Millenicom'u tam 5 yıl kullandım. İlk zamanlarda müşteri hizmeti olarak çok iyi olsalarda zaman geçtikçe iyice kötüleşmeye başladılar. Şuanda çoğu kişi memnun fakat ben bıraktığım için pişman değilim. 70 TL'ye 8 MBPS internet veriyorlardı altyapı bahanesiyle.

Bazı tanıdıklarım Millenicom'u kullanmayı denedi. Ama Millenicom'un çıkardığı sıkıntılardan dolayı internetine erişemeden internet sağlayıcısını değiştirdi.
Millenicom'u tam 5 yıl kullandım. İlk zamanlarda müşteri hizmeti olarak çok iyi olsalarda zaman geçtikçe iyice kötüleşmeye başladılar. Şuanda çoğu kişi memnun fakat ben bıraktığım için pişman değilim. 70 TL'ye 8 MBPS internet veriyorlardı altyapı bahanesiyle.
Ben kesinlikle savunacak değilim Millenicom'u. Ben kendi aldığım hizmetten "şimdilik" memnunum. Sizin yaşadığınız sorunları umarım kimseye yaşatmazlar.

Millenicom'dan memnun musunuz? Turknet ve milleni'nin balon olduğunu ve kağıt üstünde ''100 mbit'' verdiğini duydum da.
Sitesinde 100MBPS denilen hız için adres girerek o adreste tam olarak ne kadar hız alınabileceğini görebilirsiniz. Millenicom da Türk Telekom altyapısını kullanıyor sonuçta. 100MBPS olarak VDSL2 hizmeti de var. Superonline altyapısıyla verdiği 100MBPS hizmeti de var. Superonline altyapısındaki fiber onda bir sorun yok. Superonline'ın fiyatlarından daha uygun hatta. Diğer tarifelerdeki bağlantı sorunları Millenicom değil Türk Telekom ile ilgili.

Bende 2018'den beri Millenicom VDSL kullanıyorum ve taahhütsüz tavsiye ediyorum. O fiyatlar 35 mps veriyorlar. 100 Bit 99 TL şu an ama bana 75 TL eski müşteriyim diye sanırım.
Millenicom'a gelene karşılıklı 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57. Bu kodla arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Bende 2018'den beri Millenicom VDSL kullanıyorum ve taahhütsüz tavsiye ediyorum. O fiyatlar 35 mps veriyorlar. 100 Bit 99 TL şu an ama bana 75 TL eski müşteriyim diye sanırım.
Millenicom'a gelene karşılıklı 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57. Bu kodla arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.
Hala mı 75 TL? Taahhütsüz olduğu için zam gelince otomatikman artar diye biliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı