Millenicom başvuru sürecim

Bugisoft için değmez. Biraz yamalar ile toparlansın derim 😂

Oyun CD projekte ait :D. Yamalar ile düzeltirler çıkmadan önce oyunu erteliyeceklerdi oyuncular zorlayınca çıkardılar sonra bug falan var diye ağlıyorlar.

Bu arada an itabariyle yurtdışına acıbademden çıkıyorum. Normalde Ankara'dan çıkış veriyolardı şu an acıbademden çıkıyor. Amsterdama 51 ms gördüm. Viyana'ya 54 ms alıyorum 🤬.

Turkcell olunca el yakıyor. İndirme hızına bakıyorum 7-8 Mbps hem de 4G modunda. Nerede kalite, nerede adalet...
3 Saatlik sınırsız paketi var hızım 100-150 Mbps falan olsaydı alacaktım. Sınırsızı 10 TL'ye veriyorlardı, en azından arkaplanda Cyberpunk 2077 korsan indirirdim. :D.

Turkcell nedense tek bende hemen bitmiyor :D. 20 GB hala bitmedi bir de burada 4G 250 Mbps'ye kadar görüyor. En kötü 150 Mbps gördüm o da 2 diş çekiyordu.

Oyun CD projekte ait :D. Yamalar ile düzeltirler çıkmadan önce oyunu erteliyeceklerdi oyuncular zorlayınca çıkardılar sonra bug falan var diye ağlıyorlar.

Bu arada an itabariyle yurtdışına acıbademden çıkıyorum. Normalde Ankara'dan çıkış veriyolardı şu an acıbademden çıkıyor. Amsterdama 51 ms gördüm. Viyana'ya 54 ms alıyorum 🤬.

Turkcell nedense tek bende hemen bitmiyor :D. 20 GB hala bitmedi bir de burada 4G 250 Mbps'ye kadar görüyor. En kötü 150 Mbps gördüm o da 2 diş çekiyordu.

Bende 4 diş çektiği halde 10 Mbps zor görüyorum. Twitter'dan yazayım da araştırsınlar. Turkcell'e yakışmıyor 7 Mbps hız 4G modunda.

1609007959031.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı