Merhaba ben de millenicoma geçtim fakat başvuru sürecini falan naısl takip ediyoruz? ben hiçbir yerden öğrenemiyorum sürecin ne durumda olduğunu. Bu konuda yardımcı olur musun?O zaman hiç ellemiyorum bir de DSLAM kilidiyle falan uğraşmayalım.
Ben bunu biraz yükselteyim çünkü SNR değerim hiç iyi değil, biraz toparlansın.
Eki Görüntüle 807358
Merhaba ben de Millenicom'a geçtim fakat başvuru sürecini falan nasıl takip ediyoruz? Ben hiçbir yerden öğrenemiyorum sürecin ne durumda olduğunu. Bu konuda yardımcı olur musun?
2 gün oldu ama daha ne sms ne de bu tür bir bilgilendirme aldım maalesef valla öyle bir zamanı seçmişimki yılbaşıyla birlikte rahat 1 hafta sürer bu süreçTelefon numaranıza bir SMS gelmesi gerekiyor. SMS'de verilen link üzerinden takip edebilirsin.
Hocam şöyle bir sorum var size sadece telefonda 5.0Ghz özelliği gözüküyor ama bilgisayarım da 5.0Ghz yok , 2.4Ghz var ne yapabilirim sence ?Telefon numaranıza bir SMS gelmesi gerekiyor. SMS'de verilen link üzerinden takip edebilirsin.
CF DNS sunucusuna olan pingin hariç değerlerin normal hatta iyi. 1.1.1.1 adresine neden 45 ms alıyorsun ki? Garip.@Patrixcs @erengore @Ulunay Statik IP aldım. İnternet kullanımı da mevcut bu arada arkaplanda Cyberpunk iniyor.
Eki Görüntüle 808920
Eki Görüntüle 808917
CF DNS sunucusuna olan pingin hariç değerlerin normal hatta iyi. 1.1.1.1 adresine neden 45 ms alıyorsun ki? Garip.
Statik IP ping düşürmüyor diye savunanlar vardı bir ara. Basbaya etki ediyor bana sorarsanız. Başta Millenicom'un pingimi beğenmediğimi söylemiştim. Hocamız Statik IP almış şimdi gerçekten iyi hale gelmiş. Hayırlı olsun hocam@Patrixcs @erengore @Ulunay Statik IP aldım. İnternet kullanımı da mevcut bu arada arkaplanda Cyberpunk iniyor.
Eki Görüntüle 808920
Eki Görüntüle 808917
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.