@Tortue kesinlikle ödeme. Adam akıllı bir kurulum yok ortada. Şikayet et direkt olarak.
Bu arada Millenicom ile yaşadığınız sorun tam olarak ne anlayamadım tüm sayfaları okuyamadım kusura bakmayın.
hmm anladım kurulum haricinde ne gibi sorunlar vardı?Kurulum ekibi kurulumu yapamadı ve boşu boşuna 4 gün internetsiz kaldım, kendim hallettim. Kendim yaptığım halde ve bu yaşadığım durumu dile getirmeme rağmen kurulum ücretini istiyorlar.
Bugün aradılar ve inceleme sonucu beni haksız bulduklarını söyledi müşteri temsilcisi. Ne annesi kaldı ne babası kaldı, ödemeyeceğimi de sert söyledim telefonda.
Hmm anladım kurulum haricinde ne gibi sorunlar vardı?
Sizin önereceğiniz bir ISS var mı bana?
Statik IP aldığım halde çok nadir de olsa hızım 90 Mbps'den 2-5 Mbps'e düşüyor. Bu sorun hala var.
Şu an hızım 79 Mbps ve aradığımda yükseltme yaptık diyorlar ama sinyalde kopma falan olmuyor. Ödemeyeceğimi anladıkları için bana karşı oynuyorlar sanırım, ben de onlara oynayacağım bakalım. Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum aslında ama bu taahhüt meselesi ortalığı karıştırıyor.
Önereceğim adam akıllı bir ISS yok maalesef, hepsi kendi çıkarı için uğraşıyor, Allah bin türlü belasını versin Türkiye ISS firmalarının. Hepsinin birbirinden beter sorunları var.
Hmm anladım bende Millenicom'u sol fiber altyapısı üzerinden almak istiyorum TT VDSL kullanmaktansa fiber daha iyidir diye düşünüyorum.
Sizce geçeyim mi?
onlarda bütçemi çok aşıyor millenicom 50mbqs 90tl superonline 50mbqs 149tlBu durumda yerinizde olsam Superonline kullanırdım nasıl olsa altyapı onlara ait.
sanırım o superonline kaynaklı bir durumYaklaşık 2 yıldır Millenicom abonesiyim 100 Mbps fiber internet kullanıyorum ve aylık yaklaşık 110 TL ödüyorum. Memnunum ancak CGN havuzuna atıyorlar. O konuda çok kötü aylık statik IP ücreti 25 TL istediler utanmadan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.