Millenicom çöktü mü?

Comnet gibi son demlerini yaşamaması dileğiyle. Comnet'e de benzeri olmuştu.

Son durum nedir? Bende 11.30 itibarıyla yine sapıtmaya başladı internet.

Bende de aynı durum kral değerler normal ama Steam olsun oyun olsun bir sıkıntı var sanırsam değiştirme vakti geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı durum kral değerler normal ama Steam olsun oyun olsun bir sıkıntı var sanırsam değiştirme vakti geldi.
Bir arkadaşa Pzt'ye kadar çözeceğiz demişler bende Salıya kadar bekleyip sıkıntı olursa Fixnet ya da Merkürnet'e geçeceğim.

Bir arkadaşa Pazartesi'ye kadar çözeceğiz demişler bende salıya kadar bekleyip sıkıntı olursa FixNet'ya da merkürnet'e geçeceğim.

En iyisi hocam. Gerçekten yıl olmuş 2025, Çin 6 G'ye geçti, bizim uğraştığımız şeye bak. Rezillik.

Bir arkadaşa Pzt'ye kadar çözeceğiz demişler bende Salıya kadar bekleyip sıkıntı olursa Fixnet ya da Merkürnet'e geçeceğim.
Hocam pek birşey değişeceğini sanmıyorum geçmişken turknet e geçin bence

TurkNet kafasına göre fiyat çektiği için Millenicom'a geçtik. Aylardır sorunsuz kullanıyordum ama son üç gündür çektiğim rezillik başka bir seviyede. Hiçbir oyuna stabil bir bağlantı sağlayamıyorum. Pazartesiye kadar çözebilirlerse çözerler, yoksa ISS değiştireceğim.

Valla benim altyapı fiber 3 ay kullanırım 1 aylık zaten bedava fiyatta sıkıntı çıkarsa bir sürü İss var ama fiyatı millenicomdan uygundu turknetin ben ondan geçtim

Millenicom tarzında 100mbps paketleri uyguna veren ve taahhüt yapan firma var mı?

Millenicom tarzında 100mbps paketleri uyguna veren ve taahhüt yapan firma var mı?
Hocam turknete geçin sözleşme yok ama 12 ay peşin ödeyebiliyorsunuz zamlardan etkilenmiyorsunuz hemde indirim yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…