Millenicom çöktü mü?

Aynı sorunu yaşıyorum, arıza kaydı açtım max 50 veya 80 mbps sağlanıyor altyapı gereği ama bana modeme 100 mbps geliyor diye arıza kaydima dönüş yapıyorlar, bana max 80 mbps saglaniyor zaten 100 mbps nereden cikti. Millenicom sitesine vpnle giriş yapabiliyordum. Dun superonline basvurdum. İmkanınız varsa çıkın kurtulun.

Durumunuzda gelisme var mi?

Bölgem: İstanbul Beykoz
Millenicom mesaj:
Altyapı sağlayıcı tarafından bölgenizde genel arıza olduğu ve çalışmaların devam ettiği bilgisi iletilmiştir. Çözüm süresi bölgedeki çalışmanın durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu süre içerisinde modem ayarlarınızda bir değişiklik yapmamanızı rica ediyorum.
Bir gelisme oldu mu hocam>?

Bugün düzelecekti sözde genel müdürlükten arayıp bilgi vermişlerdi. Şuan işteyim eve geçince kontrol edeceğim.

Benim internet düzelmiş durumda.

An itibariyle tamamen gitti şuan hiç bağlantı yok. Anlaşıldı başka firmaya geçmenin zamanı gelmiş.

Son düzenleme:
1 haftadır aynı sorun devam ediyor, akşam 8-9 olduktan sonra çoğu siteye girilmiyor. 2025 yılına geldik böyle bir rezillik nasıl olabilir aklım almıyor.

Bende 1 haftadır bu problem var. Akşamları daha da beter oluyor. İnternet hız testlerinde bağlantı hızımda sorun yok ama internet gezintisi ve uygulamalarda ya hiç bağlantı yok yada çok geç açılma durumu var. Bazı yerler yine hızlı... amazon video ve youtube mesela.

Çok iğrenç bir durum. Ya hiç olmasın yada olsun ki sorunu çözebilsinler... Kayıt açıyorum sorun çözüldü deyip kapatıyorlar.

Güncelleme: Bu akşam işler daha normale dönmüş gibi duruyor.

Son düzenleme:
Ben geçtim TurkNet'e 2 günde hallettiler. Hızımı biraz daha düşük verdiler ama stabil. Tutarlı. Akıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı