Son durum nedir? Bende 11.30 itibarıyla yine sapıtmaya başladı internet.
Bir arkadaşa Pzt'ye kadar çözeceğiz demişler bende Salıya kadar bekleyip sıkıntı olursa Fixnet ya da Merkürnet'e geçeceğim.Bende de aynı durum kral değerler normal ama Steam olsun oyun olsun bir sıkıntı var sanırsam değiştirme vakti geldi.
Bir arkadaşa Pazartesi'ye kadar çözeceğiz demişler bende salıya kadar bekleyip sıkıntı olursa FixNet'ya da merkürnet'e geçeceğim.
Hocam pek birşey değişeceğini sanmıyorum geçmişken turknet e geçin benceBir arkadaşa Pzt'ye kadar çözeceğiz demişler bende Salıya kadar bekleyip sıkıntı olursa Fixnet ya da Merkürnet'e geçeceğim.
Yok vallaha bir sıkıntı.Nasıl hocam bir sıkıntı varmı bende dün başvurumu yaptım.
Valla benim altyapı fiber 3 ay kullanırım 1 aylık zaten bedava fiyatta sıkıntı çıkarsa bir sürü İss var ama fiyatı millenicomdan uygundu turknetin ben ondan geçtimTurkNet kafasına göre fiyat çektiği için Millenicom'a geçtik. Aylardır sorunsuz kullanıyordum ama son üç gündür çektiğim rezillik başka bir seviyede. Hiçbir oyuna stabil bir bağlantı sağlayamıyorum. Pazartesiye kadar çözebilirlerse çözerler, yoksa ISS değiştireceğim.
Hocam turknete geçin sözleşme yok ama 12 ay peşin ödeyebiliyorsunuz zamlardan etkilenmiyorsunuz hemde indirim yapıyor.Millenicom tarzında 100mbps paketleri uyguna veren ve taahhüt yapan firma var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.