Millenicom deneyimim

Şahin Şanlı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 aydır Millenicom kullanıyorum deneyimimi size anlatmak istedim geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa yazdıklarımı göz önünde bulundursun.
Başvurumu 10 dakika içinde tamamladılar, pek bilinmeyen bir ilçede yaşamama rağmen 3 gün içerisinde internetimi bağladılar. İnternetim bağlandıktan sonra 10 gün boyunca işkence çektim(kurulumda hata yapmışlar), tam iptal edeceğim derken evime ücretsiz ekip göndermeyi kabul ettiler ve sorunum çözüldü. O günden beri modemi bir kere açıp kapatmadım bile. Alt yapım 50 megabit destekliyordu 35'lik paket aldım sorunsuz çalışıyor. Müşteri ile bağlantıları iyi arıza kaydı bıraktığınızda çözüm bulamasalar bile arıyorlar en azından 😅arkadaşını getir kampanyası ile 1 ay bedava oluyor.

Merhaba, yaklaşık 1 aydır Millenicom kullanıyorum deneyimimi size anlatmak istedim geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa yazdıklarımı göz önünde bulundursun.
Başvurumu 10 dakika içinde tamamladılar, pek bilinmeyen bir ilçede yaşamama rağmen 3 gün içerisinde internetimi bağladılar. İnternetim bağlandıktan sonra 10 gün boyunca işkence çektim(kurulumda hata yapmışlar), tam iptal edeceğim derken evime ücretsiz ekip göndermeyi kabul ettiler ve sorunum çözüldü. O günden beri modemi bir kere açıp kapatmadım bile. Alt yapım 50 megabit destekliyordu 35'lik paket aldım sorunsuz çalışıyor. Müşteri ile bağlantıları iyi arıza kaydı bıraktığınızda çözüm bulamasalar bile arıyorlar en azından 😅arkadaşını getir kampanyası ile 1 ay bedava oluyor.
Bende yaklaşık 8 aydır SoL altyapısı üzerinden Millenicom kullanıyorum.Paketim 100'lük Fiber bana söylenen hızı tam olarak alıyorum.Fiyat olarak uygun olduğu ( 78 TL ) için Turkcell'den geçiş yapmıştım.
Müşteri hizmetleri biraz daha çözüm odaklı olabilir,getirdikleri Huawei modem ise tam anlamıyla çöp.Bu iki sorun haricinde gayet güzel.

-Ek olarak bana verdikleri Huawei modem 7. ayında elektrik almamaya başlamıştı.Sürekli kapanıyordu,3 gün içinde iki kere ekip geldi eve sorunu çözdüler.Normal de sadece Turkcell'in verdiği ZTE marka modem taktılar.

Bende yaklaşık 8 aydır sol altyapısı üzerinden Millenicom kullanıyorum. Paketim 100'lük fiber bana söylenen hızı tam olarak alıyorum. Fiyat olarak uygun olduğu ( 78 TL ) için Turkcell'den geçiş yapmıştım.
Müşteri hizmetleri biraz daha çözüm odaklı olabilir, getirdikleri Huawei modem ise tam anlamıyla çöp. Bu iki sorun haricinde gayet güzel.

-Ek olarak bana verdikleri Huawei modem 7. ayında elektrik almamaya başlamıştı. Sürekli kapanıyordu, 3 gün içinde iki kere ekip geldi eve sorunu çözdüler. Normal de sadece Turkcell'in verdiği ZTE marka modem taktılar.

Modem kurulum ücreti ne kadardı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı