Millenicom hakkında

GorgeousEU

Centipat
Merhabalar arkadaşlar,

Bu ISP'yı kullanan var mı? Özellikle de Esenyurt/ISTANBUL bölgesinde. Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. İnternet kesintisi, sorunların çözümü için geçen süre, hız deneyimi vs...

Hat Bilgilerim:

Opera Anlık Görüntü_2019-07-25_225621_192.168.1.1.png

Bu da millenicom altyapı sorgulama:

Opera Anlık Görüntü_2019-07-25_225837_www.milleni.com.tr.png

Hocam öncelikle yaklaşık 3-4 yıldır doping yani millenicom kullanıyorum. Eskiden gerçekten çok iyidi. Aradığımız zaman direk müşteri hizmetlerine bağlanırdı, çözümleri çoğu zaman işe yarıyordu ve şikayet kaydı oluşturduğunuz zaman gerçekten size geri dönüş yapıyordu. Fakat bu son 1 yıldır gerçekten çok rezalet bir hal almış durumda. Arıza olduğu zaman çok geç dönüş yapıyorlar ve çözüme ulaştıramıyorlar. Geçen sene bir arızamın çözülmesi 4.5 ay sürmüştü siz düşünün. Ben Tekirdağ / Marmaraereğlisi bölgesinde oturuyorum ve 8 MBPS internet için benden 65 TL fatura alıyorlar. Bence Türknet gibi firmalara yönelin.

75 Mbps pakete kadar rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz. 75 Mbps üzeri kopmalara sebep olabilir hat zayıflamasına dikkat edersek eğer.

Binaya gelen ana hat kablosundan modeme kadar ek olmadan gelen cat 6 kablo çektir. Mevcutsa eğer kabloda bir sıkıntı olabilir.
Yeni çekilmiş bir cat6 kablosu mevcutsa şu an binaya gelen hat kablosunda, saha dolabında, port bağlantısında bir sıkıntı olabilir. Saha dolabı ve santrale olan uzaklığı öğrenip duruma göre hareket etmelisiniz.

Peki arkadaşlar millenicom hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sorguladığımda bana da 85 Mbps diyor maksimum. Şuan 100 Mbps kullanıyorum Millenicom'dan. 130 Mbps'e kadar desteği var altyapımın. Sorgulama ekranları her zaman doğruyu göstermeyebilir.

Millenicom hakkındaki görüşlerin nasıl ? İnternet kesintisi, sorunların çözümü için geçen süre, hız deneyimi vs...

Son düzenleme:
Peki arkadaşlar millenicom hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Millenicom hakkındaki görüşlerin nasıl ? İnternet kesintisi, sorunların çözümü için geçen süre, hız deneyimi vs...
İnterneti bağlatalı 3 hafta oldu. Gayet memnunum, gece saatlerinde sanırım dsl bağlantısı kopuyor modem arayüzünden gözlemliyorum. Onun dışında memnuniyet oranı cidden 10/10

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı