GorgeousEU
Centipat
- Katılım
- 23 Temmuz 2019
- Mesajlar
- 19
Sorguladığımda bana da 85 Mbps diyor maksimum. Şuan 100 Mbps kullanıyorum Millenicom'dan. 130 Mbps'e kadar desteği var altyapımın. Sorgulama ekranları her zaman doğruyu göstermeyebilir.
İnterneti bağlatalı 3 hafta oldu. Gayet memnunum, gece saatlerinde sanırım dsl bağlantısı kopuyor modem arayüzünden gözlemliyorum. Onun dışında memnuniyet oranı cidden 10/10Peki arkadaşlar millenicom hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Millenicom hakkındaki görüşlerin nasıl ? İnternet kesintisi, sorunların çözümü için geçen süre, hız deneyimi vs...
İnterneti bağlatalı 3 hafta oldu. Gayet memnunum, gece saatlerinde sanırım dsl bağlantısı kopuyor modem arayüzünden gözlemliyorum. Onun dışında memnuniyet oranı cidden 10/10
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.