Millenicom internet değerleri

Bu tür şirketler internet hizmeti verirken iyiler. Diğer tüm konularda berbatlar eğer altyapınız sorunsuz ise bu internet şirketleri cennet gibi geliyor. Öbür türlü cehenneme dönebiliyor tecrübeyle sabitlemişsiniz

Aynen öyle Türknet kullanıyorum son 3 4 haftadır sürekli nette kopma yaşıyorum kaç kez online işlemlerden arıza kaydı oluşturdum ama bir türlü çözemiyorlar.

@Dustin Pinginiz çok yüksek. Bu değerler online oyunlarda sıkıntı yaratır. MH'ne sorunu bildirin bence. Hatta bu tracert'leri onlarla da paylaşırsanız daha iyi olur. Sorunu net bir şekilde görsünler.

Hızınız güzelde online oyun oynuyorsanız bu ping değeri baya problem yaratır size.

Son düzenleme:
Ben de Türk Telekom yurtdışı internet hızı ile ilgili bant genişliğini daraltmasından dolayı arayış içindeyim. Türk Telekom alt yapınız nedir? Fiber-Adsl-Vdsl-Hipernet. Millenicom Superonline'nın internetini mi satıyor? Böyle olmasını umarım. Bildiğim kadarıyla Superonline'nın kendine özel yurtdışı çıkışı olduğu için sıkıntı olmayacağını umuyorum.
Türk Telekom Vdsl veya Hipernet altyapısında olupda Millenicom kullanıcısı varsa, onlarla İPtv testi yapmak isterim.

TT fiber altyapıdayım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…