Millenicom internet değerleri

Ben de bu ayın 27 sinde TTNET ile taahhüt bittiği için aradım milenicom'u ama 11 günde halledemediler, bugün TTNET online dan baktığımda 140 lira faturayı görünce hemen aradım milenicom daha onay felan dedi iptal ettirip TTNET de kalmak zorunda kaldım. Hizmeti çok kötü daha önce de 6 ay kullanmıştım sonrasında birden kapanmıştı neymiş ''kayıtlı gözükmüyorsunuz''. Hizmeti çok kötü.
Bu tür şirketler internet hizmeti verirken iyiler. Diğer tüm konularda berbatlar eğer altyapınız sorunsuz ise bu internet şirketleri cennet gibi geliyor. Öbür türlü cehenneme dönebiliyor tecrübeyle sabitlemişsiniz 😅

Bu tür şirketler internet hizmeti verirken iyiler. Diğer tüm konularda berbatlar eğer altyapınız sorunsuz ise bu internet şirketleri cennet gibi geliyor. Öbür türlü cehenneme dönebiliyor tecrübeyle sabitlemişsiniz 😅

Aynen öyle Türknet kullanıyorum son 3 4 haftadır sürekli nette kopma yaşıyorum kaç kez online işlemlerden arıza kaydı oluşturdum ama bir türlü çözemiyorlar.

1564837595262.png

1564837634433.png

@Der Meister

@Dustin Pinginiz çok yüksek. Bu değerler online oyunlarda sıkıntı yaratır. MH'ne sorunu bildirin bence. Hatta bu tracert'leri onlarla da paylaşırsanız daha iyi olur. Sorunu net bir şekilde görsünler.

Hızınız güzelde online oyun oynuyorsanız bu ping değeri baya problem yaratır size.

Son düzenleme:
4 aylık altyapı çekilme, şebeke ve sinyal sorunlarından sonra sonunda internetim bugün bağlandı ve ethernet kablosuyla bağlayıp direk hız değerlerimi buraya atmak istedim. Merak eden arkadaşlar için;

Ethernet kablosu ile yapılan hız testi;

Eki Görüntüle 421599

Kablosuz olarak telefonu bilgisayara şarj kablosu ile bağladıktan sonra yaptığım hız testi;

Eki Görüntüle 421600

Hız değerleri mükemmele yakın 100 Mbps fiber paket kullanıyorum. Böyle kalır umarım 😅
Ben de Türk Telekom yurtdışı internet hızı ile ilgili bant genişliğini daraltmasından dolayı arayış içindeyim. Türk Telekom alt yapınız nedir? Fiber-Adsl-Vdsl-Hipernet. Millenicom Superonline'nın internetini mi satıyor? Böyle olmasını umarım. Bildiğim kadarıyla Superonline'nın kendine özel yurtdışı çıkışı olduğu için sıkıntı olmayacağını umuyorum.
Türk Telekom Vdsl veya Hipernet altyapısında olupda Millenicom kullanıcısı varsa, onlarla İPtv testi yapmak isterim.

Ben de Türk Telekom yurtdışı internet hızı ile ilgili bant genişliğini daraltmasından dolayı arayış içindeyim. Türk Telekom alt yapınız nedir? Fiber-Adsl-Vdsl-Hipernet. Millenicom Superonline'nın internetini mi satıyor? Böyle olmasını umarım. Bildiğim kadarıyla Superonline'nın kendine özel yurtdışı çıkışı olduğu için sıkıntı olmayacağını umuyorum.
Türk Telekom Vdsl veya Hipernet altyapısında olupda Millenicom kullanıcısı varsa, onlarla İPtv testi yapmak isterim.
TT fiber altyapıdayım hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı