Millenicom internet değerleri

Bende yarım saattir hat değerleri arıyorum modem arayüzünde yokmuş ki 😅
Şuan biz 25 Mbps hıza 105 TL veriyoruz. Milenicom da 72 Mbps 85 TL diyor neden bu kadar ucuz?
Çünkü "Millenicom" gibi şirketler müşteri memnuniyetine çalışıyor. TT ise parasına bakıyor olay tamamen bu. 25 mbps hıza aynı parayı bizede sundu TT dalgamı geçiyorsunuz diyerek telefonu kapattım. Alternatif İSS'ler varken altyapınızda uygunsa kesinlikle geçin derin TT bildiğiniz sömürücü şirket.

Yurtiçinde 30ms aşırı yüksek. Aşağıdaki adreslere komut isteminden tracert yapar mısınız? Bakalım Valve sunucularında ping değerleriniz nasıl.

tracert vie.valve.net
tracert lux.valve.net
tracert 80.81.193.63

Bende yarım saattir hat değerleri arıyorum modem arayüzünde yokmuş ki [emoji28]

Çünkü "Millenicom" gibi şirketler müşteri memnuniyetine çalışıyor. TT ise parasına bakıyor olay tamamen bu. 25 mbps hıza aynı parayı bizede sundu TT dalgamı geçiyorsunuz diyerek telefonu kapattım. Alternatif İSS'ler varken altyapınızda uygunsa kesinlikle geçin derin TT bildiğiniz sömürücü şirket.
Katiliyorum.

En yakın sunucuya olan pinginiz 30 olması çok bence. benim en yakın sunucuya olan pingim 6'ydı en son. Ping sorunu mu var acaba Millenicom'da

Son düzenleme:
Ben de Turknet 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum, Daha önce Türk Telekom kullanıyordum,
Şimdi aklıma geldikçe sinirleniyorum, Neden daha önce geçmedim diye.

@foreignersgod Devlet İnternet kullanımı artsın ve küçük firmalar büyük firmalar ile rekabet edebilsin diye bazı vergi indirimi ve teşvikler yapıyor. Ayrıca küçük firmalar teknik destek vb. konusunda çok iyi değiller. Şube ve diğer hizmetler konusunda fazla yatırımları yok. Bu firmalarda Türk telekom ve Turkcell gibi pazar payını yükselttikçe bu destekleri kesilecek. Fiyatlar diğer firmalar ile aynı seviyeye mecburen çekmek durumunda kalacaklar. O zamanlar gelene kadar böyle firmaların tercih etmenizi öneririm.

Ayrıca çoğu alt yapı kendilerine ait olmadığından Taahhütsüz satış yapmak zorundalar, çünkü büyük firmaların aldıkları kira fiyatına ne zaman zam yapcakları belirsiz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı