- Makaleler
- 1
Güzel değerler. Umarım sıkıntısız uzun yıllar keyfini çıkartırsınız.
Çünkü "Millenicom" gibi şirketler müşteri memnuniyetine çalışıyor. TT ise parasına bakıyor olay tamamen bu. 25 mbps hıza aynı parayı bizede sundu TT dalgamı geçiyorsunuz diyerek telefonu kapattım. Alternatif İSS'ler varken altyapınızda uygunsa kesinlikle geçin derin TT bildiğiniz sömürücü şirket.Şuan biz 25 Mbps hıza 105 TL veriyoruz. Milenicom da 72 Mbps 85 TL diyor neden bu kadar ucuz?
Yarın deneyeceğim hocam.Yurtiçinde 30ms aşırı yüksek. Aşağıdaki adreslere komut isteminden tracert yapar mısınız? Bakalım Valve sunucularında ping değerleriniz nasıl.
tracert vie.valve.net
tracert lux.valve.net
tracert 80.81.193.63
Katiliyorum.Bende yarım saattir hat değerleri arıyorum modem arayüzünde yokmuş ki [emoji28]
Çünkü "Millenicom" gibi şirketler müşteri memnuniyetine çalışıyor. TT ise parasına bakıyor olay tamamen bu. 25 mbps hıza aynı parayı bizede sundu TT dalgamı geçiyorsunuz diyerek telefonu kapattım. Alternatif İSS'ler varken altyapınızda uygunsa kesinlikle geçin derin TT bildiğiniz sömürücü şirket.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.