Millenicom internette Valorant'ta "code 59" hatası

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar YouTube ve Netflix'te sorun yok ama Valorant'ta code 59 hatası alıyorum cold Warzone da Online service error alıyorum. Speedtest yapmak istiyorum yine error veriyor. Ama YouTube'da Netflix'te vs hiç sorun yok. Telefondan Instagram'a girince sorun yok PC'den girmeye çalışınca yine error veriyor. Gerçekten kafayı yiyeceğim artık Keenetic modem var PC'ye bağlanıp bakıyor ve modemde sorun yok Millenicom internet sağlayıcım onlarda hatlarda bir sorun yok diyor, bir türlü çözemiyorum. Sizce ne olabilir?

Speedtest'i bile Google'dan yapmıyor Explorer'dan yapıyor onda da bazen hata veriyor bazen yapıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220725-220824.png
    78,1 KB · Görüntüleme: 38
  • 20220725_212759.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 37
  • 20220724_114146.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:

59​

Oturum Açma Sırası Hakkı Yakalama Hatası (LoginQueueFetchTokenFailure)Oturum açmayla ilgili bir hata var gibi görünüyor. Riot İstemcisi'ni yeniden başlat ve Destek Sayfası'ndaki yardım makalelerine göz at.

DNS değiştirmeyi dener misiniz?

Nasıl yapabilirim peki Keenetic kontrol panelinden acaba.

Onu biliyorum fakat bende genel olarak Warzone da Speedtest'te de oluyor.

Bir de Speedtest ping testini yapıyor ping 9 bir sıkıntı yok ama ama hız testi yaomak yerine. A socket error occurred during the download test. A firewall could be blocking the connection or the server might be having some issues. Please try again later. Bu hatayı veriyor. Oyunlarda attığım hataları veriyor anlayamadım neden olduğunu iki tarafta bizde sorun yok diyor.

Bir de sayfalara ilk girişte çok saçma kasma oluyor örneğin şu an bile tecchnopata girerken kasma oldu çıkıp girdim düzeldi. Keza Letgo'da mesaj bildirimi geliyor çıkığ tekrar giriyorum düzeliyor.

Son düzenleme:
Hocam kendi bilgisayarınız üzerinden deneyin. Şu linkte aşağı kaydırıp DNS nasıl değiştirilir kısmındakileri uygulayın. Benim önerim 8.8.8.8 yerine 1.1.1.1 yazın. Rehber: Windows 10 DNS nasıl değiştirilir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…