Millenicom iptal ettirmek zor mu?

Aragorn5

Yoctopat
Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum ama daha geçmeden olumsuz bir durumda ne yapacağımı düşündüm. Şikayetvar'da bazı şikayetler okudum ve Millenicom'u iptal ettirmek zor yazmışlar. Bu doğru mu?

e-devlet kullanıyorum ama e-imza falan kullanmıyorum.

Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum ama daha geçmeden olumsuz bir durumda ne yapacağımı düşündüm. Şikayetvar'da bazı şikayetler okudum ve Millenicom'u iptal ettirmek zor yazmışlar. Bu doğru mu?

e-Devlet kullanıyorum ama e-imza falan kullanmıyorum.

e-Devlet aboneliğini direkt sonlandırabilirsin hiç zorlanmadan en kolay iş e-Devlet.
Kucuk firmalar asıl uğraştırmakta cunku e-Devlet gibi güvenli ve hızlı iptal seçenekleri mevcut değil.
Milleni abonesi olarak 2016'dan beri aboneyim. Konularıma bakabilirsiniz.

e-Devlet aboneliğini direkt sonlandırabilirsin hiç zorlanmadan en kolay iş e-Devlet.
Kucuk firmalar asıl uğraştırmakta cunku e-Devlet gibi güvenli ve hızlı iptal seçenekleri mevcut değil.
Milleni abonesi olarak 2016'dan beri aboneyim. Konularıma bakabilirsiniz.
Hocam uzun yıllardır buradasınız bir şey soracağım. Millenicom hiç böyle kampanya vs falan diye arada aradığı oluyor mu? Veya başka firmalar Millenicom gibi gözüküp böyle bir şey kabul ettirmek için falan aradığı oluyor mu?

Hocam uzun yıllardır buradasınız bir şey soracağım. Millenicom hiç böyle kampanya vs falan diye arada aradığı oluyor mu? Veya başka firmalar Millenicom gibi gözüküp böyle bir şey kabul ettirmek için falan aradığı oluyor mu?

Abonelik iptalinde filen sizi genelde arayıp bilgi verirler işte 3 ay şu fiyatan verelim diye.
Ama kabul etmesen tabii cıkabiliyorsun. Ama iptal ettikten sonra arayan olduğunu hiç duymadım fakat. Eğer ki bir borcunuz filen bir şey kaldı ise cihaz Milleni ile goruşup iade edin veya ödeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı