GökhanÖzev
Hectopat
Arkadaşlar evimde Türk Telekom'un fiber altyapısı var Millenicom baktım 100 MB hız alıyormuş upload hızı nedir bağlatmak mantıklı mı?
Ben de TT fiber gpon altyapısı var 1 hafta önce bağlattım. 1 haftadır hiç kesilmedi internetim. Pingi de çok iyi CS:GO'da 39 ms alıyorum rekabetçi serverlarda. 18 CD ce 82 kodum istersen başvuruda kullanabilirsin.
Evet.Dostum upload hızın ilk günden beri böyle mi?
merhaba. Sizin bildiğiniz Türk Telekom da sunucusu olan İSS ler var mı? Örneğin turknet millenicom netspeed gibi?Bulunduğunuz altyapı Türk Telekom altyapısı olduğu için size Türk Telekom'dan daha iyi bir hizmet verecek firma maalesef yok. Eğer bölgenizdeki Türk Telekom Santralinde Millenicom sunucusu bulunuyorsa işin rengi değişir. Türk Telekom altyapısında bulunuyorsanız ve Türk Telekom hizmetinden daha iyi bir hizmet almak istiyorsanız kesinlikle santralde düşündüğünüz sağlayıcının sunucusu olmalı. Aksi takdirde Türk Telekom tarafından hız kısıtlamalarına maruz kalabilirsiniz.
merhaba. Sizin bildiğiniz Türk Telekom da sunucusu olan İSS ler var mı?Bulunduğunuz altyapı Türk Telekom altyapısı olduğu için size Türk Telekom'dan daha iyi bir hizmet verecek firma maalesef yok. Eğer bölgenizdeki Türk Telekom Santralinde Millenicom sunucusu bulunuyorsa işin rengi değişir. Türk Telekom altyapısında bulunuyorsanız ve Türk Telekom hizmetinden daha iyi bir hizmet almak istiyorsanız kesinlikle santralde düşündüğünüz sağlayıcının sunucusu olmalı. Aksi takdirde Türk Telekom tarafından hız kısıtlamalarına maruz kalabilirsiniz.
Ben Türknet kullanıyorum. Bugün millenicom a geçiş sağladım. Türknet te 65 mbps bağlandım olduğunu söylüyorlar ama giriyorum 8 mbps ye kadar düştüğünü gördüm. Sonrasında Türk Telekom aradı paket satmak için 8 mbps bağlantı hızınız var şöyle böyle yapalım size verelim dedi 24 ay taahhüt ile istemedim. Sanırım dediğiniz gibi tt hızımı kısıtladı. Enteresan bir şekilde türknet destek kayıtlarına 4 gündür cevap vermiyor ve Türk Telekom kendi sistemlerinden bana türknet mesaj başlığı adında ama atabiliyor.merhaba. Sizin bildiğiniz Türk Telekom da sunucusu olan İSS ler var mı? Örneğin turknet millenicom netspeed gibi?
merhaba. Sizin bildiğiniz Türk Telekom da sunucusu olan İSS ler var mı?
İnternet durumu nasıl acaba bende milenicoma geçmeyi düşünüyorum türknet faturayı 170 tl yapıcak daha 1 sene olmadı 100 tl ile başladık 140 oldu şimdi 170 olacak diyorlarmerhaba. Sizin bildiğiniz Türk Telekom da sunucusu olan İSS ler var mı? Örneğin turknet millenicom netspeed gibi?
merhaba. Sizin bildiğiniz Türk Telekom da sunucusu olan İSS ler var mı?
Ben Türknet kullanıyorum. Bugün millenicom a geçiş sağladım. Türknet te 65 mbps bağlandım olduğunu söylüyorlar ama giriyorum 8 mbps ye kadar düştüğünü gördüm. Sonrasında Türk Telekom aradı paket satmak için 8 mbps bağlantı hızınız var şöyle böyle yapalım size verelim dedi 24 ay taahhüt ile istemedim. Sanırım dediğiniz gibi tt hızımı kısıtladı. Enteresan bir şekilde türknet destek kayıtlarına 4 gündür cevap vermiyor ve Türk Telekom kendi sistemlerinden bana türknet mesaj başlığı adında ama atabiliyor.
Ben o zamandan beri millenicom kullanıyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım ufak tefek sorunlar oldu onuda 1 telefonla hallettiler kısaca memnunum kablolu telefon ile 135 ödüyorumİnternet durumu nasıl acaba bende milenicoma geçmeyi düşünüyorum türknet faturayı 170 tl yapıcak daha 1 sene olmadı 100 tl ile başladık 140 oldu şimdi 170 olacak diyorlar
Millenicom un müşteri hizmetleri bence daha kaliteli. Arıza durumunda bile şahsen kendi adıma konusuyorum arıza kaydına 1 günde gelip kontrol ettiler düzeltip gittiler. Bende fiber 100 kullanıyorum altyapım da görünen hız 75 mbps 70 net alıyorum download 8 mbps. Tercih yine sizindir. Düşünürseniz 1 ay ücretsiz promosyon kodu F7BEACBE.Arkadaşlar türknetten memnundum indirme hızı 60-80 arası yükleme 5-9 arası ama faiş zamlar geldi 3 ayda 100 tl lik faturam 140 sonra 170 oldu 2 seçeneğim var Netspeed yada Millenicom mu tercih etmeliyim... Millenicom hız testinde Altyapınızın karşıladığı maksimum hız: 67 Mbps yazıyor. 100 mbps'e kadar taahhütsüz fiber 100 kampanyası var 125 TL,ye alırsam onu almayı düşünüyorum. Netspeed ise Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız 67 Mbps Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe 199 Metre Port Durumu Port Var yazıyor. Onunda Ultimate VDSL Kampanyası 100 Mbps'ye 8 Mps ayda 135 TL. Zaten hattı kapattırmadan kullandığım mevcut hat üzerinden alırım yeni interneti. Seçmem de yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
Millenicom öneririm kullanıyorum memnunum. Hizmet kalitesi müşteri hizmetleri kolay erişilebilir sorun çözüm odaklılar.Arkadaşlar türknetten memnundum indirme hızı 60-80 arası yükleme 5-9 arası ama faiş zamlar geldi 3 ayda 100 tl lik faturam 140 sonra 170 oldu 2 seçeneğim var Netspeed yada Millenicom mu tercih etmeliyim... Millenicom hız testinde Altyapınızın karşıladığı maksimum hız: 67 Mbps yazıyor. 100 mbps'e kadar taahhütsüz fiber 100 kampanyası var 125 TL,ye alırsam onu almayı düşünüyorum. Netspeed ise Adresinizde Alabileceğiniz Maksimum Hız 67 Mbps Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe 199 Metre Port Durumu Port Var yazıyor. Onunda Ultimate VDSL Kampanyası 100 Mbps'ye 8 Mps ayda 135 TL. Zaten hattı kapattırmadan kullandığım mevcut hat üzerinden alırım yeni interneti. Seçmem de yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.