Millenicom kullanılır mı?

Doğu Şimşek

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller. Ekteki tarifeye geçmek istiyorum. TurkNet ile aralarında kaldım. TurkNet biraz pahalı. Tavsiye eder misiniz?

IMG_0719.png

İyi sosyaller. Ekteki tarifeye geçmek istiyorum. TurkNet ile aralarında kaldım. TurkNet biraz pahalı. Tavsiye eder misiniz?

Eki Görüntüle 2343129

Dostum Millenicom ping konusunda biraz sıkıntı çıkarabilir. Müşteri temsilcisi de var ile yok arasında. Ancak vadettiği hızı verir onda problem yok.
Eğer düşünürsen TurkNet'in Burger King'le yaptığı kampanya var. İlk 6 ay %50 indirim sağlıyor. Bende aynı kampanyayla geçiş sağladım.

Hocam bahsettiğiniz kampanyadan altyapı sorguladığımda karşıma bu şekilde bir fiyat çıktı.

Dosya Ekleri

• IMG_0720.png
    IMG_0720.png
    118,6 KB · Görüntüleme: 31
Hocam bahsettiğiniz kampanyadan altyapı sorguladığımda karşıma bu şekilde bir fiyat çıktı.

Hocam o indirimsiz tutar. O tutarın yarısı şeklinde 6 ay indirim oluyor. Kendi faturamı ekliyorum bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-31-22-54-11-784_com.turknet.oim.jpg
    Screenshot_2024-10-31-22-54-11-784_com.turknet.oim.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2024-10-31-22-53-56-843_com.turknet.oim.jpg
    Screenshot_2024-10-31-22-53-56-843_com.turknet.oim.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 30
Hocam o indirimsiz tutar. O tutarın yarısı şeklinde 6 ay indirim oluyor. Kendi faturamı ekliyorum bakabilirsiniz.

Abonelik oluştururken indirim kodunu eklemek mi gerekiyor hocam?

Burger King'den sipariş verdikten sonra gelen indirim koduyla bu kampanyaya katılabiliyormuşuz. Maalesef yaşadığım yerde burgerkimg yok hocam:)

Abonelik oluştururken indirim kodunu eklemek mi gerekiyor hocam?

Hocam aşamalar şu şekilde.
1- şu an kullandığınız bir internetiniz varsa onun 10 haneli 88,17 veya 18 ile başlayan xDSL numarası gerekli. Eğer sıfırdan kurulum yapılacaksa gerek yok buna.

2-tıkla gelsin uygulamasından Burger King'den king ping menü alıyorsunuz. Ancak uygulamada iletişim izinleriniz açık olmalı.

3- menüyü aldıktan sonra size SMS gelecek fakat bazen gelmiyor. SMS gelmezse tıkla Gelsin'den desteğe yazdıktan bir gün sonra geliyor.

4- SMS'deki linke tıklayıp bilgilerinizi dolduruyorsunuz. Referans indirim bölümüne ise SMS'deki kampanya kodunu yazıyorsunuz. Onaylayıp başvurunuzu yapmış oluyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı