loren4
Hectopat
Daha fazla
Tam olarak bilmiyorum ama 1 seneyi aşkındır Millenicom müşterisiyim. 1 ay önce yeni bir eve taşındığımız için interneti naklettirdik. Önceden kullandığımız 62 Mbps yerine port doluluğu sebebiyle 16 Mbps kullanmaya başladık. 48 Mbps destekliyor fakat portlar dolu gözüküyordu ve bu sebeple internetimizi yükseltemiyorlardı. Bize sürekli portlar boşalınca biz sizi bilgilendireceğiz ve VDSL'e geçişinizi sağlayacağız dediler. Fakat onların sözüne güvenmedim ve kendim her gün internetten port boşalmış mı diye kontrol etmeye başladım. 1 aydır her gün port dolu yazısıyla karşılaşıyordum ta ki düne kadar. Dün "48 Mbps VDSL port var" yazısını görünce hemen Millenicom'u aradım ve VDSL'e geçiş için başvurumu yaptılar. Gayet normal bir şekilde konuştuk, yok "50'lik paket verirsek kopma yaşayabilirsiniz, size 35'lik paket öneririm." vs. diye. Gün içinde geçişiniz sağlanır ve internet hızınır artar dediler ve görüşmeyi sonlandırdık. Dün akşam saat 23:00 civarı internet hızında bir değişiklik olmayınca Millenicom'u aradım ve sordum. Bana başvurunun hala onay aşamasında olduğunu ve yarın sabaha doğru geçişin yapılmış olacağını söyledi. Bugün saat 10:00 civarı kontrol ettim ve hızda yine bir değişiklik yoktu. Tekrar aradım ve ilk arayışımda öyle bir başvurunun hiç yapılmadığını sadece 16 Mbps'lik paketin 1 sene taahhüt yapıldığını söyledi. VDSL port dolu olduğu için de kesinlikle geçiş yapamayacağını söyledi. Port boşalırsa tekrar aramamı ve geçişimin yapılacağını söyledi. (oysaki ben zaten port boşaldığı için aramıştım.) Kapatıp başka bir müşteri temsilcisiyle görüşmek için tekrar aradım. Bu sefer başvuruyu görüntüledi fakat port dolduğu için başvurunun iptal olduğunu söyledi. Fakat bana başvuru yaparken bir sorun yaşamayacağımı o portun artık adıma ayrıldığını ve portlar dolsa bile benim geçişimin sağlanacağı söylenmişti. Hem de başvuruyu yapan temsilci zaten 35'lik paket değil de 16'lık paket üzerinden taahhüt yapmış. Yani ben 35 Mbps için 1 sene taahhüt yaptım sanarken bana sormadan 1 sene 16 Mbps için başvuru yapılmış. Aradığım temsilci sizin için bilginiz dışında işlem yapıldığına dair kayıt oluşturuyorum sizi 48 saat içerisinde ararlar dedi fakat arasa bile artık 99% geçiş falan olmayacak. 1 sene yaptıkları taahhüt için ise cayma bedeli için 280TL dedi fakat ben ona bile inanmıyorum. Eminim ki şu an tekrar arasam farklı bir fiyat söylerler. Ekip tarafımı aradıktan sonra da büyük ihtimalle cayma bedelini ödeyip interneti iptal edeceğim. Millenicom'la ilgili yaşadığım sorunlar sadece bunlar da değil aslında anlatsam roman olur. (teknik ekip ve müşteri temsilcisi rezalet. Hiçbir sorunu çözemiyorlar.) Bilginiz olsun aklınızda Millenicom almak gibi bir fikir varsa ben önermem. Netspeed veya TurkNet almanızı öneririm. Herkese iyi günler dilerim.