Millenicom modem iadesi

Emir AKBAŞ

Megapat
Yer
Mordor
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3050
Ram: Kingston 2*8 GB DDR4 3200 MHZ
Meslek
Web developer
Arkadaşlar merhaba, maalesef iki senedir fiber altyapim olmasina ragmen rezillik icinde Millenicom kullandim. Uyeligimi sonlandirdim fakat benden modem iade etmemi istiyorlar bu yasal mi? 89 TL'lik taahhütsüz Paket'e babam her ay 100 ila 140 TL arasinda degisen faturalar ödüyormuş haberim de yokmuş. Ama modemin uzerinde Türk Telekom yaziyor altyapı da Türk Telekom'a ait. Sizce modemi bende alma haklari var mi? Gerçekten sinir krizi geçirmek üzereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, maalesef iki senedir fiber altyapim olmasina ragmen rezillik icinde Millenicom kullandim. Uyeligimi sonlandirdim fakat benden modem iade etmemi istiyorlar bu yasal mi? 89 TL'lik taahhütsüz Paket'e babam her ay 100 ila 140 TL arasinda degisen faturalar ödüyormuş haberim de yokmuş. Ama modemin uzerinde Türk Telekom yaziyor altyapı da Türk Telekom'a ait. Sizce modemi bende alma haklari var mi? Gerçekten sinir krizi geçirmek üzereyim.

Evet Türk telekkom a bağlı olması gerekiyor zaten hepsi sen modemi almadın ki modemi beleşe verdiler iade olmazsa 300 lira ceza var.

Fiber alt yapılarda modem kiralanır. Abonelik iptali sonrasında iade edilir ve bunun Millenicom ile bir alakası yok doğrudan Türk Telekom ile alakalı. Millenicom'da sizden alıp Türk telekoma verecektir.

Evet, altyapınız fiber olduğu için aboneliğinizi sonlandırdığınız zaman modemi ve yanındaki ONT cihazını iade etmeniz gerekiyor. Bunun Millenicom ile alakası yok çünkü cihazlar altyapı sahibi olan TT'ye ait.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı