Millenicom mu? Netspeed mi?

Millenicomdan uzak durun. 2 yıl boyunca kullandım. Gerek interneti, gerek müşteri hizmetleri ve fiyat politikası olarak rezalet bir firma. Netspeed tercih edilebilir. Alternatif olarak TurkNet önerebilirim.
 
Netspeed Milenicom'dan çok daha iyi hizmet verecektir. Ben yakın zamanda Oris Telekom kullanmaya başlayacağım.
 
5 yıl boyunca doping kullandım(millenicom) yani bana bir sıkıntı çıkartmadılar. Müşteri hizmetleride bana her konuda yardımcı oldu.
 
Ben Turk.net kullanıyorum, Süperonline taahhüdü dolduktan sonra 30 TL birden zam yapınca geçtim.
Abonelik süreci sıkıntılı geçiyor, başvurudan sonra 20 gün bekledim, o ara baya da sövdüm ama sonunda bağladılar. Tarifenin vaad ettiği hız 100 mbit fakat hattınız ne kaldırıyorsa onu veriyorlar, bana 35mbit verdiler örneğin, çok fazla 35mbit aldığımı söyleyemem, genelde 24 mbit olarak seyrediyor. Ama torrent indirmeye başlayınca yarım saat sonra 35mbit almaya başladığımı görüyorum onu da söyleyeyim. Sanırım talebe göre hız arz etmeye çalışıyorlar. Sitesinden adres ya da sabit telefon numarasıyla ne kadar hız alabileceğini sorgulayabiliyorsun, bir arkadaşıma tavsiye etmiştim, onun adresini kontrol ettik, 10mbit verdiler. Turk.net bence iyi, hızda sorun yok, sadece bir kere kopma yaşadım o da 5 dakika filan sürdü. Akk yok taahhüt yok..
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı