Millenicom mu? Netspeed mi?

Hocam türknet kullanmayın başınız çok ağırır. Teknik destek ekipleri öyle sallıyor ki sizi benim VDSL den ADSL ye geçme talebimi 15 günde tamamladılar siz düşünün.
 
Hocam türknet kullanmayın başınız çok ağırır. Teknik destek ekipleri öyle sallıyor ki sizi benim VDSL den ADSL ye geçme talebimi 15 günde tamamladılar siz düşünün.
Lütfen siz de tüm tecrübelerinizi yazın. Tamam abonelik sürecinde çok sürüncemeye girmiş olabilir bende de öyle oldu zaten. Ama önemli olan abonelikten sonrası, acelesi olan da 20 günü göze alarak başvursun. İnternet işi biraz da size
gelen hat ile alakalı. 2008den beri internet kullanıyorum, Ttnet, Superonline ve şimdi de Turk.net kullanıyorum. Allaha şükür şimdiye dek en fazla 12 saat internetsiz kaldım. Yaşadığım toplam arıza sayısı da bir elin parmaklarını geçmez. Benim için fatura önemli değil diyorsanız Superonline a geçin. Ama Turk.net in hızı da gayet iyi, 65 Tl faturası var ve taahhüt yok daha ne olsun. Abonelikten önce sitedinden de hız kontrolü yapabiliyorsun, adamlar vaad ettikleri hızı bir şekilde veriyor, bölgenizde altyapı kötüyse yapılabilecek bir şey yok.
 
Neden memnun değilsiniz?
Altyapım 85MBit hız destekliyor. Bana bu hızı veriyorlar. Müşteri desteği yok. Açtığım destek kayıtlarına sadece ben cevap veriyorum.
TürkNet.png
 
Netspeed'in hiper 200 paketini kullanıyorum hattım 65-70'e kadar destekliyor ama dalgalanmalar olduğu için 50 veriyorlar. 6 ay taahhüt karşılığında kurulum ücreti de almadılar ve evrakları yolladıktan 4 gün sonra internet geldi. Daha ne olsun?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı