Millenicom Nasıl Bilirsiniz?

Merhaba bu ay Vodafone'dan geçtim. Millenicom'a. Gün olarak belirtiyorum cuma akşamı arayarak aboneliği başlattım. Cumartesi sabah Türk Telekom'dan yetkililer geldi kurulumu yaptı. Cumartesi öğleden sonra internete girebildim. Fiber altyapım var Wi-Fi ile 95 Mbit hız alıyorum. Şuana kadar çok memnunum hiç kesinti ve yavaşlama yaşamadım.

Katılmak isterseniz kampanya kodum. 41C7AB1F

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 53
25 Mbps ve yanında TV+ olan paketi kullanıyordum 3 yıldır. 90 TL yerine 84.90'a düşürdük sizin için dedi bir de 94.90'a 35 Mbps olan pakete geçebilirsiniz dedi bende öyle yaptım.

Kota v. S var mı? Şu an Superonline 16 Mbps ADSL paketi kullanıyorum 2 yıl oldu sayılır teklif istedigimde 35 Mbps sınırsız 130 TL gibi bir fiyat söylediler

Aydın söke'de 2 adreste, Ankara'da da 1 adreste kullandım. Vaat ettikleri hızları sunuyorlar. Gayet iyidir, tavsiye ederim. Kurulum ücreti (ilk 3 ay)+modem taksidi ile toplamda 134 liraya 100 Mbps internet kullanıyorum. Altyapım 80 Mbps desteklemesine rağmen indirmelerim genelde 9.2-9.7 Mbps oluyor. Tavsiye ederim.

Merhaba bu ay Vodafone'dan geçtim. Millenicom'a. Gün olarak belirtiyorum cuma akşamı arayarak aboneliği başlattım. Cumartesi sabah Türk Telekom'dan yetkililer geldi kurulumu yaptı. Cumartesi öğleden sonra internete girebildim. Fiber altyapım var Wi-Fi ile 95 Mbit hız alıyorum. Şuana kadar çok memnunum hiç kesinti ve yavaşlama yaşamadım.

Katılmak isterseniz kampanya kodum. 41C7AB1F
Yorumlarınız, yardımlarınız için herkese teşekkür ederim. Davet kodunu kullanırken abonenin (sizin) isim soyisim belirtmem gerekiyor mu? Yoksa sadece kampanya kodunu mu belirtiyorum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı